Wednesday, November 24, 2004

Gym-ming Wednesday

Hari ni, as usual I booked two classes for gym tonight - kelas body pump kelolaan Adam and kelas spin by Kerisku yg Hensem. Abang tak ikut kelas Adam tu sebab..hmm dunno, sebab apa ye? Anyway, good session again. But i dunno why...Adam ni asyik suka sangat senyum senyum kat I. Rasa rasanya dia ni str8 tapi entahlah.... lepas tu, tunggu spin class lak. Abang this time were there to join me. Tapi bila time nak `mengayuh beskal' tu, bukannya Kerisku yg Hensem yang jadik trainer tapi Zoe (alaa yg buat body pump hari Isnin tu lah). Rindunya I ngan Kerisku tapi tak pelah, Zoe is a good instructor anyway. Surprise, surprise! The music she played this time (while mengayuh) were all from the 70's. At least the first three were gay anthems i.e I Will Survive (Gloria Gaynor), YMCA (Village People - things can't be any gayer than this song!!!) and ABBA medley. Great sounds to a great workout. Sedar tak sedar dah 45 minit dok mengayuh beskal. What a great evening of spin class! Lepas balik dari gym, I cooked myself instant noodles taruk ffrozen sea-food sekali. Best, kau!

No comments: