Friday, April 29, 2005

Today's The Day!

Hari ni at last I dapat I punyer passport! Hurrah.... now sky's the limit. Our next travel would be in 2 weeks time to Amsterdam for our friends' wedding. So these people kat airport tuh takkan lagi tanya I menda menda pelik as if I am a terrorist or something!
It was a nice day too - very sunny.... ronda ronda city centre and lepas tuh tunggu Abang balik kerja. Ingatkan nak masak mi goreng tapi Abang ajak gi Heat sawana terus! Well actually Cpleso dah message kat I bagitahu yang dia dah ada kat sana - tak sabar sabar dah nak jumpa I. Dipendekkan cerita, memang jumpa pun tapi dia tak sempat nak ciktut... terus cikcut masa 69.. haiyyooooo! Anyway, very passionate and mampanzzzz... huh teruja!
Pas tu kami balik city centre dan pergi Grand Buffet Indian Restaurant which is very der dekat ngan apartment kami. Makanan dia best betul..... tapi tak ramai orang.. pelik???
Malam ni kat Cinderella's bar (one of the newest bar kat Canal St) ada foam party. Ingatkan nak pergi tapi dah makan banyak sangat kat buffet tu, jadi tak menjadi lah nak pergi. Malulah kalau perut buncit buncit pakai towel aje nak pergi party tu!!! Kosser!

7 comments:

Irzan said...

"Cinderella's bar ada foam partyyy!!!"

Hello? Perlu ke malu perut buncit! Ahaks!

Honestly speaking, judging by the way you potray your bodies from the pictures in your blog, I can see that YOU DON'T HAVE ANY BELLY BEERS.

Or you are trying to tell us otherwise :p

Maybe the abs are too hot to handle! Yippee!~~ Men with hot abs and Tamago (means Egg in Japanese, referring to the packs) needs handling with care!~~~

*whacks myself again for being too notty!~~*

Irzan said...

Yeay yeay Indian food ... i can't eat spicy too i'll go no2 with blood! Scary!

Lee Novotny said...

MiruL.. rajin betul mung ni comment!! I sukker!!!!
Ermmm ala perut buncit sebenornya kejap je sebab minum banyak sgt diet coke tu... eh kat Ukraine ada ke Indian food? Kot kot yg banyak Turkish food kot?
So apa nama bar yang ada foam party kat Crimea tu???

Irzan said...

Amboi amboi amboi !!!

"** Fellow European Bloggers!!**
Mr Manchester
Mr Essex
Mr York
Mr Ukraine
Mr France
Mr Glasgow"

Mr Ukraine gituh! Feeling dah masuk Mr International la kiranya!

ahaks! bila mirul baca ni terguling guleng gitu ... ahaks ..

sorry ler saya komen kat sini yer ... tag-board dah menghilang so terpaksa la mengomel di sini...

tangan saya aktif bergerak tau!@~!! *whacks my hands*

Lee Novotny said...

miruL...its occay pun kalau u nak comment sini.. its great sbb tak ramai pun yg buat camtu! Tagboard ada apa..tuuu kat bawah tu..scroll down gok sikit! eheheheh

Irzan said...

Ahaks .. I love to comment more kat "comments" sbb lagi personal kan komennyer?

Tag-board too public...

Kat Ukraine ada macam2 food, berkat budak2 malaysia yg belambak2 kat sini ... rojak pun ada! Baru2 ni kitorang buat pasar malam .. huhu... dari cheesecake sampai ayam percik sampai rojak kateh sampai nasik dagang! Giler la berniaga diorang .. me? I'm just a shopoholic i guess...

Nama bar tu Metro Discotheque..

Lee Novotny said...

Hah elok lah tu!! Belajar rerajin, sosial pun rajin jugak..seimbang lah! :)
Tak sangka pelajar mesia ramai kat Ukraine. Sbb tak pernah dgr pon k'jaan antor pelajar ke negara tu. Unless u ni FaMa sponsor???
Haiyyoo nasi dagang...uihhhh meleleh air liur!!!