Tuesday, May 31, 2005

Holiday Weekend With Friends (Pt 2)

So, the next night, we ols kembali ke Canal Street sekali lagi! Kali ini Rico memperkenalkan Nick dari Birmingham itu kpd kami semua. He's a very friendly guy although not my type sbb muka pucat sgt! (mieowwwwww!!!!). Kami semua berdansa kat New Union pub sebab memang kebiasaan pada hari Ahad, diadakan pertunjukan the Ladyboys of Manchester dan persembahan diorang memang vogue & klasss gituh walaupun pub tuh ramai sangat clientnyer yang nampak macam dari kalangan low-life dan tak berpendidikan. Persembahan yang paling klass daripada diorang adalah persembahan lagu Vogue (Madonna) {ikut gaya persembahan Madonna secara live dlm MTV 1990 kalau tak silap - siap dengan fesyen 18th century lagi!}. Sayangnya gambar yang di ambil tak berapa elok sebab cerah sangat stage tuh!
Anyway, tak lama lepas tuh, Rico menghampiri we ols dan merayu rayu kat kami agar membenarkan Nick bermalam di apartment kami (nak projek ngan Nick lah ni...heheheh). Not just that, he also asked us a big favour if one of us could go with Nick to bring back his friends who live in Bolton (Nick stayed at theirs for the weekend and brought them to Manchester with his car) and to direct Nick back into Manchester City Center because he's not familiar with the direction itno the centre! Aiyyooo...dia ni banyak favour plakk dahhh..oleh kerna kami ni kawan baik (mulanya tak berapa suka sebab kami nak berhibur tetiba ada orang mintak itu ini?? Ini sudah lebeyyyy!!!!) kami cakap okay aje. We decided both of us would go with Nick to Bolton and back! Dipendekkan cerita (selepas bersesak sesak kat belakang keta si Nick - since both his friends are quite besar gajah jugak) the mission was accomplished!
Went back to New Union then tak lama lepas tuh, maybe kerana tak sabar nak pojek, diorang nak balik..kami pun sebenarnya dah letih dah...I pulak baru recover demam, so we ols pun baliklah apartment kami.
Rico & Nick of course tidur di bilik tetamu. Si Tristan dan Ali pulak kat ruang tamu. Lepas kami tolong tolong diorang siapkan tempat tidur diorang dan pastikan diorang dah beres dan selesa, barulah kami kembali ke kamar kami. Abang kejap je, bagai orang yang disrongkan bantal..terus terlelap! I pulak susah nak tido entah kenapa..... masa nak cuba cuba tido tuh tetiba ada ketukan kecil di pintu kamar kami..... hello..hello..helloo.. gituh! I pun pelik..sapa pulak nih?? Bila I bukak mata dalam samar samar kegelapan kamar ittew, rupa rupanya si Rico datang ke bilik kami hanya pakai tuala.. Aiyyooo! Rupa rupanya dia nak mintak another favour from us - if we have any cikdom! {Biccuculline...u r absolutely right..ehheheheheheh.... lingkaran ubat nyamuk Shilltox akan diposkan kepada anda dalam masa 2,000 tahun yang akan datang, bolehh???}. {So miruL, sorry aaaa..it's not threesome! and..Jie..heheheh ubat nyamuk..hehehehe..Ahaks! }
So, I pun hulurkanlah cikdom yang memang dah tersedia ada kat tepi sebelah katil I tuh (in case of emergency, kan??? Sediakan payung sebelum ujan bak kata pepatah). Haii..budak ni tak habis habis...... apa lagi lepas ni??? Nak I sediakan nasi goreng pulak?? Hehehehhe...
So the next day, they looked so happy (bless, em! Even Rico followed him back to Birmingham and did not go home with Tristan & Ali back to Cambridge) during breakfast. Suka sangat lah tuh dapat projek semalam!
After lunch, we ols said goodbye and we ols very happy that our friends had enjoyed their stay eventhough Ali & Tristan have not scored with anyone but they still loved it up here! And as for Rico & Nick, we wish them the very best of luck!

29-05-05_230329-05-05_230229-05-05_2210
New Union - full of so many unattractive people like these people in these 3 photos!

29-05-05_2246
But also many anak ikan yang taste like this one (specially for Abang Novotny)

10 comments:

Eva said...

hmmmmm me pon gemuk gak.......tp xde la sampai pakai seluar nampak bontot.....

Lee Novotny said...

Eva.... u tak de la gemuk camtu..and you are cute what! :)
Betul tu, diorang ni macam tak tahu malu plaks pakai camtu, kan?
Tapi ramai gak kat dlm pub tu yg slim nyelim pun tapi masyaAllah mabuk tak tentu fasal, suka cari gaduh etc...

Bicuculline said...

hahahah heppinye aku i got it right..maklumla dah experience kan...muahhaha kidding :P (diorang tak yah guna lube ke? hahahha - guna sabun/lotion kot!)

Lee Novotny said...

Bic..yes..well done harusss u ols very der experience gituh...luckylah ur hubby tuh! :)
Anyway, cikdom tu bukan hanya cikdom..dlm peket tu sekali ngan lube and more cikdoms and more lube. Free aje peket tu sbb we ol dpt from sawana jugak.
Tapi as u might have known..nak ciktut pun kalau tanak guna lube pun takpe..ada satu "cecair" lain yg boleh digunakan hheheh

Gee Va Va Voom said...

bukan ubat nyamuk eh? tak pe cuba lagi.. buat la quiz lagi.. ala bicu tak aci.. menci2!! Eva tak kisah size apa janji vogue selalu ok!! bukan nampak bontot tu.. lorong or longkang di atas bontot..if tuang air sure straight masuk pun.. sape berani cuba??

Eva said...

Ahaks...kalo abg Lee nampak lagi, abg Lee beli beer ke mineral water lepas tue buat-buat tergelincir and tuang air kat lorong tue. Tgk la what happen.....wakakakakakak

angeleto said...

It's one thing to be openly honest about your sexual escapades (as exciting as they maybe) but it's another thing to call other people unattractive. Play nice dearie.

Lee Novotny said...

Sorrylah kalau I tergores hati sesiapa yang terasa... I am not talking about their size or anything because ada jugak yg kat dlm tu badan besar tapi pakai best! Yg I tekankan kat sini adalah cara pemakaian diorang; afsal selebet sangat kalau nak keluar, kan? Diorang ni macam tak suka berlawa lawa pulak tapi tetap nak tayang sesuatu yang tak perlu ditayangkan...tul tak?? heheh..tu aje...

Irzan said...

Ada apa dengan anak ikannnn?????

Irzan said...

Hurm ... kinda agree with that guy .. play safe ! ahaks ... terkantoi ler tu abg lee tuh!!!