Monday, June 13, 2005

Great End To The Weekend

Lunch yesterday, we ols ke Via Fossa kat Canal Street untuk makan Sunday Roast Dinner yang meletops ittiew. Walaupun garam tak cukup, food nyer memang sedap skals; harga pun berpatutan, u ols! Masa kat situ tuh, diorang pun ada advertise kan kerja kosong sebagai waiter part time/ full time kat situ. Haruss nantti I akan cuba nasib kat situ pulak! Manager kat situ cakap kat I just give him my CV and he'll do the rest.

12-06-05_1339
Our sunday roast dinner - chicken, broccoli, yorkshire pudding, cauliflower, sage stuffing, gravy etc. Yummy!!!

Lepas lunch, we ols balik apartment dan mula mula tu ingatkan nak take a nap kejap, tapi dapat mesej through Gaydar from Cp*** bagitahu I yang dia masa tuh ada kat Heat Sawana! Memula tu tak berapa nak pi sebab masuk kali ni, dah tiga kali dah this weekend we ols ke sawana! Tapi sebab dah lama tak jumpa si Cp**** ni (lagipun he's very der macho janz one) we ols pergi jugak akhirnya at about 4.30pm. Terus kat situ, terus nampak dia tengah relek relek kat one of the private rooms di situ. Bila I lalu aje passed him, dia terus kata "Lee, is that you?". I pun apa lagi, trusss catwalk ke arah Cp**** tuh! Kali ni I tak nak cakap fasal 21sx... tapi veryd er passionate gituh cara dia kali ni. Maybe sebab lama dah tak jumpa kot? Hehheheeh... Yang kelakarnya dia try nak ciktut tapi tak emnjadi sbb asyik flop aje! Tapi tak kisahlah sebab we ols memasing meng-loi each other gituh; what with his nalla ciknek in my mouth! Anyway, he did cikcut in the end (I tak). Lepas tuh, I tanya dia dia skang ni kerja kat mana (sebab I tahu dia ni construction worker, harusss gi merata UK). Dia cakap dia dok sementara kat London skang sebab ada projek besar besaran kat Heathrow Airport untuk bina terminal ke-lima lapangan terbang antarabangsa femes ittiew! So, every weekend dia balik Manchester - expenses paid! He said he likes my ciknek sebab unusual from other Asians....heheheheheheeh..tak nak cakap what he meant! Lepas said goodbye to him, it's time for me and Abang pulak! This time, we both cikcut!

12-06-05_1748
Heat sawana tempat perjumpaan I dan Cp**** yang meletopz ittiew.

After that, we ols balik semula ke city centre dan bergegas ke New York New York sebab our good friend, Peggy sedang beraksi! As usual memang telatahnya begitu mencuit hati walaupun molot nyer laser yaamatz! Seperti biasa memang ramai orang kat situ termasuk jejanz straight dengan girfriends diorang. Ada sorang mamat straight ni yang amat tasty, telah menjadi target kepada Peggy untuk panggil dia naik ke pentas dan bertemuramah dengan dia. Kesian mamat ni, merah padam mukanya kena sindir ala ala lucah denagn Peggy!

Anyway, masa we ols tengah saksikan telatah Peggy, ada sorang mamat yang berdiri sebelah I (badan sedapzzz yaamatz!) asyik curi curi pandang I walaupun dia bersama seorang tua pendek dan kepala botak licin dan tak menariks ittiew! Mak makan hati sebab janz taste dengan orang tua tak menariks???? Anyway, in the end we had small talk (walaupun terpaksa memekik sebab bunyi musik yang kuat dalam bar tuh). His name was Paul dan I tanya dia if that old guy was his boyfriend. Dia terus cakap kat I yang no way jose pakcik tuh boyfriend dia! Oh..kaedahnya memang dia single lah ni? Ahaks! Anyway, dia dan pakcik tua tuh terpaksa pergi ke pub yang lain. Dia ajak gak we osl ke sana tapi we ols masih tak nak beredar lagi. He said he hoped to meet us all again... a definite YES for me!

12-06-05_2010
In real life sebenarnya quite attractive..body sedapz!

Lepas diorang blah tuh, kami berdansa dengan sekumpulan early 20's group ini (3 beautiful girls and 2 gorgeous boys)..masa tuh Peggy dah abis dah slot dia. So, actually, the two guys were brothers and they were actually 16 & 17 years old (Rob & Martin respectively)!!!!! Aiyyooooooo very der still anak anak ikan tapi badan dan muka depa meletopzzz yaamatz!!!! I cakap kat Martin punyer girlfriend (Becky) yang she's such a lucky bitch! Not just that, both of these gorgeous guys were so sporting dan berdansa bersama sama kami jugak walaupun diorang ni janz str8! Both of them masuk team rugby college diorang (aaaaakkk.....my fantasy..rugby players!!! Aiyyoooo terussssss laaaaagi teruja!!!). Si Rob walaupun younger brother, body dia lagi besar dan tinggi (ger ger ger....) daripada Martin. martin ni pulak pakai kemeja dan menampakkan susuk tubuhnya yang menggiurkan ittiew! Banyak kali jugak Becky mengusik usik we ols dengan menari ala seksi towards Martin (nak suruh we ols jeles lah tuh!!Heeheheh kosser betul!). But she's sooooo lovely and so were her other two friends, Emma and erm..entah lupa pulak nama blonde yang sorang lagi tuh! Ahaks!

12-06-05_2019
L-R: Me, Martin, blonde girl, Becky & Emma

12-06-05_2132
12-06-05_2130
Martin showing off his vassst chest..pastuh Rob ala ala nak jilat puting martin..merembessss!!!

12-06-05_2018

12-06-05_2020

Becky & Rob

12-06-05_2140

L-R: Blonde girl, Becky, Me & Martin (gambar kurang memuaskan sbb gelap skettt!)

12-06-05_2021

Abang Novotny pun nak join gaks!

12-06-05_2131

Becky & Martin menari seksi sambil diperhatikan oleh Emma

Actually mulanya tuh ingatkan Rob & Emma adalah pasangan kekasih tapi rupa rupanya he's single!!! Aiyyooo adakah peluang ittiew untuk seduce dia? Ahaks! Biasanya I tak sanggup nak snetuh anak anak ikan ni sebab diorang kan masih muda bla bla..tapi tengok aje si Rob & martin ni walaupun anak anak ikan, harussss I tak kisah nak berprojek ngan diorang (fantasi aje!!! Diorang kan str8!!!). Memang dua dua pun suka teasing we ols sebab kengkadang tuh menari sambil hala halakan ciktut diorang to my groin! Aiyyooh sesuatuh! Dan kengkadang sandwiched between them! Anyway, time to go and Becky gave me her mobile phone number - hoping that one night we could all meet up again in Wigan (where Martin lives) and have a great night out there with them! Actually ada jugak dua tiga orang gibeks yang lain try nak chatted-up these two gorgeous boys tapi diorang ni OTT lah! Buat malu kaum aje!

Kitorang pun lepas tuh beredar ke Falcon Men's bar. Terkezut jugak sebab kat bar tuh, kat beer pump diorang (where they pumped the beer out of the nozzle of course!), setiap pump ittiew, ada LCD screen. Dan kali ini instead of Falcon logo, diorang tayangkan porn film!!!! Aiyyoo very der 21sx! I macam biasa tak berapa suka muzik kat tempat ni, so I just sat down aje. Abang pulak masa ni dah berbual ngan satu couple ini yang memang friendly punyer. In the end I pun chat ngan diorang gak.

It was a great night and good to dance with a whole bunch of straight people who's not drunk and quite sensible and so open-minded!




4 comments:

taufix said...

Apa maksud OTT?

Lee Novotny said...

Hi Taufix!! How's the new job going????
Anyway, OTT = Over The Top i.e bila nak menari or berkenalan ngan these two gorgeous guys, diorang sampai nak berpeluk peluk or tarik tarik tangan etc..kosser!

imahlenggok said...

haiyoo..mak takot dgn dunia barat lantas mengambil TUDUNG BAWAL DOUBLE DIAMOND yang dibeli tepi kedai mekla kat mekyoh kelate dan bingkas memakainya!!

Lee Novotny said...

Imah... afsal u ols takut? Takut kena ciktut dengan ittiew two gorgeous brothers ker? Jgn takut, just lie down and think of Malaysia! *matilaaaaa kau Abang Novotny!