Sunday, September 18, 2005

Phoenix Sawana

At the moment... hampir semua jejanz kat sawana kat Düsseldorf nih tengah tengok keputusan pilihanraya Jerman secara live kat TV di lounge area. Mak tak tahulaa apa yang diorang cakapkan kat TV tuh sebab bahasa Jerman, u ols! The election today was between parti pimpian Gerhard Schroeder & parti pimpinan Angela Merkel ..tak tahulaa sapa menang!
Anyway, ittew tak penting sebab yang pentingnya mak dah keletihan yaamatz, u ols! Kalau nak tahu afsal, nantilah mak update blog nih semula. Involved 4 people in total...salah seorang tuh sampai dua kali u ols dan empunyai ciknek tebalss al-segem dan body yang tegap...aahh mak merembessss.... tapi kitorang takdelah sampai tukar tukar nombor gittew..it´s just for fun, occay???
Malam ni adalah malam terakhir we ols semua kat Haan...harapnya diorang tak semabuk semalam terutamanya Avang sebab dia kena drive all the way back to UK tomorrow!!!

No comments: