Wednesday, November 23, 2005

Amsterdam & Manchester - The Tale of Two Sawanas (Part 1)

Okay so..di sini nak beri amaran: Membaca cerits di bawah ini boleh membahayakan kesihatan anda dan hadek hadek anda. Oleh kerna ittew, sediakanlah tong kosong (bukan tahap plastik kosong dah ni!) untuk isi muntah!

Thermos Day Sawana, Amsterdam (19th November 2005, Avang's birthday)

Seperti biasalah we ols akan ke tempat ni sebelum bertemu dengan kengkawan we ols yang menetap di Haarlem. HH awal awal lagi dah tahu yang we ols akan ke situ dulu sebelum buat apa apa, voleyy?? Admittedly there's one sauna right near Centraal Station tapi last time we ols kat sana asik takde orang sajor...also very der hazzab dia punyer clients, so we ols sanggup berjalan jauh ke bahagian selatan Amsterdam untuk menikmati "keindahan" Thermos Day.


So masa mula mula sampai tu memang tak ramai sangat clientelle sebab baru bukak tapi dalam ramai ramai yang yang hazzab ittew (sudah menjadi lumrah alam sawana di Europe ni memang ramai yang hazzab!) ada beberapa yang chanteque chanteque termasuk this one guy who I thought maybe a Mediterranean descent. Mak dok kat dalam steam room, dia datang dok sebelah mak pulak. Bukan ittew aje, dia duduk tepi mak telanjang bulat, u ols! Sesambil pandang mak, dia kangkang lagi luas..aiyyoo mak merembesss! Tapi potong stim skett sebab ramai pakcik pakcik al hazzab dekat benor nagn we ols. So, mak mula memberanikan diri raba raba pehanya yang pejal ittew. Ciknek dia memang dah naik dah! Besaq pulak tuh! Mak terus lah loi, kan (naturally!). Tapi dia ni macam one way traffic sajor. Mak aje yang loi dia; dia tak loi mak balik pun! Cuma raba raba belakang mak; tu aje! Yang paaaaling potong stim, mak terasa ada satu tangan yang cuba nak meraba ciktot dan ciknek mak. Mak rasa nak muntah pulak sebab yang cuba nak raba mak tuh pakcik tua tak sadar diri, voley? Terus mak tepis tangan dia. Huh...rasainn! Tapi dalam syok syok meng-loi tuh, mak terpaksa left him there on the bench sebab ada pulak dua ekor pakcik tua hazzab berdiri betul betul depan we ols stark naked with raging hard-ons! Ewww...dinch rela, u ols!!! Tak rela loi sambil dipratikan oleh pakcik hazzabs!
Lepas tu ada lagi adegan ringan ringan ngan sorang mamat Dutch yang tinggi di dalam steam room tu jugak. Ni lah kenikmatan sawana kat continental Europe; diorang very der forward okay kalau nak kat kita, bukan macam kat UK ni..hampeh! Kita yang kena approach diorang (HH, you might want to differ on this, perhaps?).
Tapi sebagai finalenya, masa mak dok releks releks kat sebuah bilik private di sittew (LOL, releks konon padahal tengah nak mencari mangsa sambil menjalang) mak terpandang sorang ni yang hensem dan tinggi tapi berbulu skett. takdelah bulu kuat sangat macam gorilla atau ungka, u ols!! **oopss..ungka?? hiks..... dia banyak kali gak pandang kat mak tapi tak pulak dia nak datang ke bilik mak. Paling dekat dia bergerak pun masa dia beransur ansur ke bilik sebelah dengan bilik mak.
Mak masih tak putus asa, so mak terus aje pandang dia sambil sambil tertunduk malu (konon!!). So akhirnya permainan mak berjaya dan dia terus masuk ke bilik mak dan.....yes...his name is Wim and he's quite cute (tapi takdelah anak ikan, occay? dan takdelah pakcik tua pulak!) and nice ciknek I must admit (ye lah, orang orang Dutch dia punyer ciknek kan besaq besaq? Tak caya tanya HH). Bergomol, bercium, bertiarap, berloi loi-an dan berciktutan menjadi permainan we ols. Akhirnya dia cikcut dalam mak (pakai cikdom, occay?) dan mak cikcut selepas dia cikcap mak. Ahhh segar bugar rasanya...tak terfikir langsung fasal Amrik atau kerja masa tuh....

(bersambung.....)

No comments: