Saturday, November 26, 2005

Promosi Blog: Zek's Blog

Zek, South East Asia Representative LeeUK Bloggers Idol FC dah buat blog baru!! Mak suka sebab dia banyak idea dan banyak sexcapades story morynyer baik kat obersea mahupun, dalam sea..ehehehe

Ni dia dia punyer blog. Klik lah di sini. Hopefully u ols and Fadli si UdangIttew akan terus beristiqamah dalam berblogging, okay? Meh mak nak bagi commolot skett..eheheh sorry, berlessi jap!
Kepada Faizaru Gemma Cruz Miss Manis Nippon, bersabarlah nok. Memang takde orang lain dah yang nak menjatuhkan kita kalau tak PLU/ fonen sendiri jugak. Entahlah, too many injustice in this world. Yang tu jugaklah diorang nak buat. Apa?? Tak boleh nak tengok kita seronok dan hidup gembira ker?? Hanjeng sangat! Kalaulah ada orang cenggitu nak jatuhkan mak, nantikanlah balasannya. u ols masih tak tahu penangan Silat Udang Galah, occay?? :P

Ok so... I won't be able to blog anymore after this sebab akan ke Hamburg (berapa banyak kali mahu bagitahu u ols daaa mak ni! Bukan kekwat ok?) by tomorrow. Kalau ada internet cafe yang mak jumpa, akan mak masuk kat situ dan update blog ini. Dengarnya hujung minggu ni Manchester akan seno.. Hamburg pun seno kot. Entahlah. Hopefully airport runway is clear dan flight boleh keluar masuk dengan senang; both at Manchester Airport and at Hamburg Airport.

Hari ni jugak mak berbicara dari hati ke hati bertentangan dua mata dengan Amrik tentang hati mak yang gundah gulana. Sekarang baru dia tahu yang mak risau semacam sajor. Actually mak baru boley berbicara ngan dia cenggini sebab dah dua hari dah he's ok ngan mak. Kalau tak, maaplah nak cakap cenggini. Nak kena seranah lagi??? So, tengoklah camna nanti. At least hujung minggu nak masuk ni, mak very happy; lebih happy dari hujung minggu yang lalu (mak asik pikir fasal kerja sajor). Even Amrik pun cakap kalau mak risau, mesti hubungan mak ngan Avang terjejas sket kot? Hah..tahu pun! Kau punyer fasallaaa Amrik! Actually tak terjejas pun cuma kemungkinan besar akan terjejas kalau asik murung dan risau semacam. Ye tak?

Oh ye, nantilah mak akan scan picture si Amrik tuh. takde masa ni u ols!


Tara..hasta la vista! Hmm sapa tu pakai macam mak nenek pulak...! :P

No comments: