Friday, January 20, 2006

Hamburg - Badehaus Dragon (Dragon Sauna)

Last day in Hamburg - lepas penat penat berjalan jalan kat pesisiran pantai Sungai Elbe, sampailah masanya untuk we ols membuat lawatan muhibbah ke Dragon sawana ittew. Mak ni actually masih letih sebab asik lewat malam ajor tidur kalau hujung minggu and also that 4-3 game with Ole... mak masih tak pulih lagi! Ye lah u ols, mak ni bukannya "chicken spring" like I used to be once! :P

Ok, before u ols proceed, nak remind skett: Ada unsur unsur 21sx!!!

So masa we ols amsuk tu tak ramai mana pun dan yang ramai pun majoritinya tak taste langsung! Memang ada yang hensem hensem dan body mampanz tapi sikit pun tak pandang mak! Geramzz!! Ehehheeh....

Mak dan Avang seperti biasalah kuar masuk steam room yang banyak maze dan selesa ittew. tapi mak ni asik nak pitam sokmo kalau panas dan lelama sangat dok dalam steam room tuh. Entahlah, low blood pressure kah mak???

So, one time, we ols ronda ronda kat maze kat basement floor and while I was standing against one of the wall (facing the TV with porn on it). Mak pasan ada sorang janz yang maybe setinggi mak jugak tapi body dan muka boleh tahan juga!

Mak ni kan tak berapa gersang sangat pun so mak buat buat jual mahal lah,kan? Tetiba dia passed me by and went straight to this room with large bed (tapi tak private) yang cahaya dia samar samar. Mak pun dok fikir nak ke tak nak. Last last ikut jugak janz tuh masuk bilik tu. Apa lagi, bermula adegan adegan yang pasti akan membuatkan u ols nak capai plastik kosong untuk isi muntah u ols!

Most of the time, mak loi dia and my goodness, as usual janz Jerman ni ciknek diorang veryd er meriah and this one tak terkecuali, u ols! Meriah dan mencanak canak gittew di depan mata mak. Habis muka mak dia apom nyer! Seronok mak menyonyot benda tuh. Tapi yang tak sedapnya, ramai jugak yang dok jadi spectator we ols; tu yang buat mak "longlai" nih. Adusss.... hmm takpelah, mak ajelah loi dia!

Once in a while, I faced towards the wall so as to make his ciknek sliding between my thighs. Ala ala apom gittew. Mak ni rasa warm pulak..berpeluh kuat benor! Entahlah..tak sihat kot? Tapi takpelah, dia pun suka buat ala ala apoman between my thighs tu.

Then, I proceeded with loi and cikcap at the same time again. Suka dia u ols! Mendengus dengus gittew. sampai masanya, dia dah nak cikcut, dia dah sound awal awal kat mak "I am coming, I am coming" gittew tapi dalam Jerman lah (lupa plak what's I am coming in German! Ni nak kena tanya Avang nih!). Mak ingatkan dia nak cikcut atas muka mak ker atau dalam molot mak tapi dinch! Hmmm...tapi takpe..suka tengok dia cikcut dengan banyaknyer ittew. Pastuh dia tanya nama mak dan asal dari mana semua. Mak ada gak tanya nama dia tapi lupa pulak!! :P

Pastuh, we ols ronda ronda lagi..kuar masuk kura masuk steam room ittew tapi tak berapa berhasil lah. Cuma yang mak sentapz, ada sorang pakcik tua ni yang macam "stalker" pulak - asik dok ekori mak sajor dari tadi. Mak dah bagi signal dah kat dia yang mak tak minat pun kat dia tu tapi dia ni macam keras kepala pulak! Geramzzz sangat! Tapi mujur lamaaaaa lepas tuh dia gave-up! Phewww!!!

Pastu ronda lagi kat basement floor tuh dan ada sorang ni tinggi skett daripada mak dan bodynya memang fit, u ols! Tapi takdelah muskul..just nice and firm gittew. Dia pun asik pandang mak bila mak lalu lalang depan dia. Mak pun pergi kat satu sudut yang agak gelap dan tunggu dia kat situ. AND yes, he followed me straight in there!

Kami berpeluk peluk dan meraba raba...sedap u ols body dia! Memang firm! Tapi sebab tempat tu terbuka, we ols rasa intimidated skett (sebab ramai mata memandang). So, we ols nak cari bilik tapi semua bilik (termasuk bilik big bed tu) penuh! So, last last dapat jugak satu bilik ni yang terang benderang. oopss..mak trauma skett kalau cahaya terang sangat. mak suka samar samar, baru erotik skett,kan?

So, bila mak loi dia, okeylah cikneknya..meriah jugak tapi tak semeriah yang first tadi. Dia baring and mintak mak baring atas dia face to face. We ols peluk peluk gittew. Tapi aiyyoo mak tak naik u ols! Malunya!!! Bila dia rabs mak punyer adik tuh; dia senyum kat mak dan dia cakap "let me go!" Mak!!! Embarassingnyer!!! Entahlah kenapa tak naik pulak adik mak. Masih letih lah nih!! I put the blame on Ole!!! :P So I had to let him go...makkkk..maluuuuuuuu...

Anyway lepas tuh nothing more happened. Lepas dah lama kat situ, we ols pun beredar dan proceeded to Rendezvous bar to meet up with Helmut & Tommy for dinner and some drinks.

Takpelah, lain kali kalau mak ke Dragon sawana tuh lagi, mak akan apstikan mak akan meriahkan lagi susana di sittew! :P

No comments: