Wednesday, February 22, 2006

Pervert Alert!

Yesterday mak & Avang pergi gym kat LA Fitness ittew. Yes u ols, minggu nih we ols kembali ke gym lepas seminggu dah tak pergi al-sebabnya Avang tak berapa sihat dan mak pun baru recovering from cold. Memang tak elok kalau ber-excercise whilst having cold or flu ni.

So seperti biasa we ols masuk kelas body-pump and as usual kat dalam kelas tuh semuanya fomfuen except the two of us :) Tapi kat luar kelas i.e in the main gym area, ramai jugak jejanz yang chanteque chanteque yang menyebabkan mata we ols liar melilau asik don nengok diorang. Tu lah kerja we ols kalau ke gym, mesti nak skodeng janz tasty!

Anyway, dah habis kelas tuh, we ols proceeded to changing room and hit the shower. Masa mak masuk shower area tuh, ada satu shower cubicle nih mak pasti ada orang tengah mandi kat situ tapi pelik afsal dia tak tutup tirai cubicle dia walhal tirai dah tersedia ada kat situ. Rupa rupanya janz ni (tak tasty pun!) nampak macam sengaja tak tutup tempat mandi dia sebab dia nak janz lain nampak tubuh bogelnya ittew.

Masa mak passing his cubicle pun mak pasan dia pandang kat mak atas bawah. Aiyyooo perlu ker??? Mak of courselah bila dah masuk cubicle mak, terus tutup guna tirai itu. Tetiba ada sorang lagi janz yang masuk ke cubicle sebelah mak. So mak pun dok intai apa yang pervert tuh tengah buat. Yes, macam mak dah sangka, janz pervert tuh asik dok tengok janz (kendo) yang dah masuk shower sebelah mak tu. Mak oiiii ada jugak cruising kat dalam LA Fitness kaedahnya! Tak lama lagi jadik sawana khalid lah kot tempat nih?? Hehehehe....

Avang pulak shower sebelah cubicle mak. Avang cakap kat mak lepas tu yang masa mak abis shower dan passed that pervet again, his eyes kept watching me as well. Ngeri!!!! Kata Avang lagi si pervert tuh dah bersedia dah nak ikut mak kembali ke changing area but he went back to the shower lepas nampak ada jantan lain yang taste baru nak hit the shower **matilaa cikcuran di sawana!

Masa we osl tengah dok pakai pakai baju kat changing room tuh, si pervert nih baru habis shower dan not just that, we could clearly see his semi-hard on kat tengah tengah changing room tuh!! Ewww kalau kendo tasty tak pe jugak..ni hazzab!

Sesuatuh betul kalau suka menayang nayang cikneknya ittew (which I must admit he's such a "big" boy too! Tapi sayang dia tak taste!)

Will he be there again on Thursday?? Tengoklah nanti!

No comments: