Saturday, June 03, 2006

Hot Summer Begins Here!

Hi u ols! At last dgn berkat kesabaran Avang and his determination, we have got the wireless internet connection in our brand new (yet still messy - barang abrang dan kotak kotak still all over the place!!!) apartment di Cambridge ini!

So skang leh lah mak hapdate blog everyday (kalau ada mood lah u ols!).

Ni lah gambar mak tengah posing depan Frangipani Resort kat Langkawi ittew. Tempat tu used to be called Langkawi Village Resort. Anyway, tengoklah mak pakai semua pink ittew... muka mak pun actually terbakar dek kepanasan cahaya mentari Mesia.... hiks.


Nilah dia gambar anak omak yang selamba badak sajor pakai kain pelikat going around Pantai Tengah. Si Holly pulak selamba badak sajor pakai sesingkat ittew... menaikkan suhu darah anak anak muda di Langkawi sajork! :P

Sat lagi nak gi Strawberry Fair kat Midsummer Common (Park) in Cambridge. Hopefully jumpa work colleagues mak and also bolehlah at last jumpa si Adam GooGooDolls yang study kat Essex ittew. Yang kelakarnya semalam mak accidentally terjumpa balak yang dia nak temui hari ni kat Fleur de Lys pub. What a small world!

Anyway, have a great weekend u ols!

The weekend in Cambridge is definitely going to be wonderful - sunshining, warm weather and most of all semua jejanz tasty dah kuar rumah dah nak tayang tayangkan body body mereka yang mampanz ittew! Mak tak sabar nak mamarazzi!!!

No comments: