Wednesday, October 18, 2006

Dusseldorf Trip: Vidi Vici Veni (Part 3) - Klaus of Arnhem

Warning: This entry features a story of a homosexual nature. Please do not continue reading if you are easily disturbed by this kind of stuff!

So, yes....his big strong hands were grabbing my soft small hands..... tang tu jugaklah mak merembes! At least I knew then my art of seduction worked well!!

Actually to be honest, it's Avang who encouraged me to sit next to Klaus and mak dengan sabarnya, mematuhi arahan ittew
**matilaaa masters & slaves!!! :P

Alaaa dia pegang pegang tangan je and ramas ramas pastuh dia dah nak blah dah selepas secangkir kopi dan segelas lemonade habis ditelannya (tanak telan mak ke u ols?? LOL). He said his goodbye to me (kissing me) and then on his way out, Avang managed to talk to him.. mak pun dinch hui what they were talking about. So few minutes after that he left the pub.

Mak segera berjalan catwalk ke arah Avang yang dok kat situ...belum sempat mak buka mulut mak tanya apa yang diorang dok cakapkan tadik, tetiba si Klaus datang balik ke pub tuh?? Hmmm afsal pulak? Tertinggal barang ke?

Entahlah even I did not know what's going on but he went straight towards us two and started talking; he wanted to go somewhere else katanya..nak berparti parti lagi ni. Aiyyoo gigih party walaupun dah pukul 4.00am dah masa nih!

Avang terus cakap kat dia "Go on...just go to the hotel with him. I am okay. I'll be one hour" Tu diaaa...Avang dah bagi green light kat Klaus kalau dia dah tak dapat menahan gelora nafsunya terhadap mak. Mak tersengih sengih sajork dan while he's still not sure if he should be doing that (i.e bringing me back to the hotel), he grabbed us both at the shoulder with his strong hands...hmmm sedap skals dipeluk erat oleh tangan besar ni u ols!

So after some assurance and persuasions from both of us, Klaus agreed to go back to the hotel with me. So mak pun tinggallah Avang kat bar tuh sensorang while he's finishing his drink.

You might think this was odd but we have done this i.e mak ke hotel dengan strangers tanpa Avang a few times already. Actually Avang would not let me go home with a guy if he does not know the person so well yet. Tapi kali ni lain pulak?

So we walked to the hotel and he kept telling me he just wanted to sleep because he's tired katanya... hmm mak pun dalam hati dok fikir "ye lah tu". Mak senyum je u ols sebab I knew that would never happen i.e tidur!

Sesampai kat hotel Iblis tuh, mujur receptionist dinch tanya sapa pulak jantan ni..tadi masa check-in, mak check-in ngan jantan lain (i.e Avang) tapi bila bals to hotel again, jantan lain plak???

So first thing first bila sampai bilik - mak ke toilet, bersihkan LJ dan ciknek LOL. Mak kuar je toilet, dia dah berdiri kat situ hanya berseluar dalam sajork. Hmmmm badannya fit.... mak sker! Sorry tadak gambaq sebab lewat sangat plus mak not sure what they think of me taking photos of them while having sex? Sayang takde webcam sulit pulak,kan?

Terus we ols masuk dalam duvet and mulalah merabs rabs body we ols.... hmm bila mak pegang cikneknya yang dah tegang ittew.. terus dia forced mak nyer kepala suh mak loi dia..seronok mengloi ciknek sebesar ittew..... mendengus dengus dia "Take it...it's yours" katanya, voley?? :P

Dia ni kan u ols, mak oiii rough giler...setiap inci katil tuh habis dia hempap mak...golek sana, golek sini
**matilaa ayam golek!

Lidah dan bibir mak pun dengan rakusnya dia pegi hisapnya...sampai rasa kematu bibir mak hiks....


U ols tahu tak, sex marathon we ols ni went on for almost 2 hours!!! Mak pun sampai dok fikir, bilalaa dia ni nak kuar erni nih... dah dekat pukul 6.00am pun belum habis lagi nih!

Sampai Avang pun dah balik dan masuk hotel room ittew..tetiba je si Klaus covered his naked body with the duvet seraya berkata "sorry..." pehal nak sorry plak, permission dah diberikan,kan??? Tapi mak masa tuh yang duk dalam duvet sesama dia, trus menerus merabs rabs dan menjamah tubuhnya yang fit ittew. Avang baring kat sebelah we ols dan terus tiduran (ye ke idak tidur mak dinch hui..pura pura tidur kot?? LOL).

So we continued our act...dia sebenornya nak tutjubs mak tapi sayangnya mak dinch bawak plak cikdom so mak cakap "I do want you to fuck me but there's no condom". Dia tak nak mengalah kot sebab masa dia dok gesel geselkan powertool dia tu kat celah peha mak dari belakang, dia try jugak nak masuk tanpa cikdom! Mujur masuk kepala ciknek si Klaus skett je and truss mak kata stop! Hah..tahu sapa skang boss??? :P

Anyway, last last dia berjaya gak kuarkan erni mak masa dok cickap mak whilst we were doing posisi 69 ittew. Habis basah tangan dan dada dan lehernya dengan erni mak heheheh... pastuh tiba giliran dia pulak nak kua erni - he mengangkang kat muka mak sambil fuck face mak... nak tercabut rasanya rahang mak dok kena tut-face ittew tapi sedap skals...ye lah, very der jantan sangat!

At last he came and habislah basah dada dan muka mak..mak dinch telan u ols... mak dah ngantuk dah wakakakakaka.....

Lepas dia gi mandi dan bersiap siap nak balik tuh, dia cakap kat mak "Please tell your boyfriend that I say thank you". Aiyyooo ingat Avang ni bapak ayam kaa??? :P

Menyesal pulak mak tak amik nombor telefon dia..kalau tak lain kali mak nak lagi!!! :P

So what's next??? Of courselah mak tiduran.. but have I had enough of men for the weekend?? If not where did we go the next day??? Find out what happened between me and this Taiwanese boy..... (to be continued)

Up Next: Dusseldorf Trip - Vidi, Vici, Veni (Part 4)

p/s Mak dah bagitahu dah Sven yang mak akan ke Hamburg on 3rd November. Katanya dia akan cuba amik one day off work semata mata nak jumpa mak. Terharu mak, u ols!!! Oh Sven..**matilaaa angau!

No comments: