Saturday, November 04, 2006

Taste of Hamburg (Part 1)

Hi u ols... mak & Avang as u ols know skang di City of Hamburg, Deutschland. I arrived at Lübeck-Blankensee Flughafen on Friday night. Pastuh took the bus (one hour journey = €8.00) into the centre of Hamburg.

Avang was at the bus station to greet me and we headed to Berlin Hotel straightaway.

Guess what we did after mak dah freshened up for the night? Yes, u ols have guessed it: hit the night lah apo laei!

First stop was PIT club ittew (yang ada darkrooms kat atas sana). When we arrived, suasana lengang sungguh, macam dinch ada orang sajork. Rupa rupanya sebab para para khalid serta fefonens akan ke situ keesokan malamnya sebab ada party. So, that´s why dinch ada orang.

Masa mak kat situ, mak dan Avang sempat releks releks kat bar bahagian atas (place before entering the darkrooms area). Adalaaa dua mamat blonde nih (yang quite nice looking) dok pandang mak gitu gitu. Mak ingatkan diorang pandang pandang sajork.... **matilaa dato´CT! Rupa rupanya bila mak masuk satu area kat darkroom ini, one of the blonde guys ittew, ikut sama dan mula merabs rabs mak... mak pun memang dah gersang dah masa tuh, pergi layan je lah. We ols buat lite lite sajork.. ad-dinch lah ittew apom mengapom semua u ols! We ols asiklaa melayan bergilir gilir cikloi memasing..and he did cikcut akhirnya. Avang pun ada gak dekat dekat situ..dia buat ngan sapa ntah...(actually mak tahu..cute jugak budak muda tuh!).

Pastuh mak ronda ronda lagi since belum kuar erni lagi nih....**matilaa gersang! So while I was wandering, tetiba mak terpandang this one guy yang looked so familiar..he looked back at me although without a smile. When I went into one corener, he went the other way and we then eventually saw each other face to face and I again, wondered who he was!

Anyway, he left soon after towards downstairs; leaving me looking and watching this guy who´s another blonde guy yang memula nampak mak kat bar tadi. We ols borak borak jap..mak ingat dia dinch mahu pojek ngan mak. Tapi tetiba bila dia nampak underwear Calvin Klein mak (motiff mak tunjuk underwear kat dia?? Hiks..) terus dia tanya warna underwear mak..merah ke katanya. Mak cakap merah dan hitam. Pastuh mak tanya dia, apa warna suar dalam dia pulak..lantas dia pergi capai suar dalam dia dari dalam poket seluar dia.. motiff letak suar dalam dalam poket?? Orang pakai suar dalam dalam suar..ni lain pulak??? Sesuatuh, kan?

Lerr rupa rupanya bila mak memberanikan diri raba dia kat crotch dia tuh, zip suar dia memang dah undone dah...patutlah...menyenangkan untuk mem-pluck the lemang out of the jeans kaedahnya! Mak sujudss!!!! LOL

So we ols asiklaaa dok meraba raba lemang measing kat situ, dia meraba lemang semi-hangus mak dan mak meraba serta mencikcap lemang blondenya ittew..sedap skals. Lemang dia takdelah nalla yaamatz..bolehlah tahan kan? European size katanya, voley???

Pastuh dah tak tahan, dia bawak mak masuk bilik privasi yang siap ada tilam nih. tapi mak dinch lah baring atas tilam tuh sebab dah ada tompokan erni sapa ntah kat situ!!! *ewwwww!* So mak cuma duduk kat pinggir tilam tuh dan mulai mengcikloi pink lemang mamat nih. Mendengus dengus kegersangan dia dan kesedapan bila mak dok kulum lemang. At tehs ame time, dia asiklaa dok cikcap mak. Motiff dia dinch cikloi mak pulak??? Katanya "I never took anyone´s cock other than my boyfriend´s and nobody knows that I am here". Aiyyoooo... eating out rupanya mamat nih. Tapi motiff nak berjalang dan cikcuran ngan jantan lain tapi dinch berani cikloi jantan lain??? (oopss..jantan ke mak???**matilaa aku!).

Anyway, mak tak pedulik..mak teruskan cikloi dan cikcapkan si blonde nih (oh ye, namanya Martin :P). Mak pulak dah tak tahan hasil cikcapan si Martin nih, mak truss cikcut dengan banyak skals dan membasahi habis tangan Martin. Rasainnn! :P

Lepas tuh giliran dia pulak.. dia cikcap punyer cikcap lemang dia sampai dia kuar erni..basahlah jugak badan mak kena pancutan erninya.

Mak serba salah pulak sebab bilik tuh tadak tissue lah pulak. Sentapz! Terpaksa mak guna handkerchief mak dan lap erni we ols......

Dah habis tuh, we said goodbyes and mak & avang truss downstairs nak ke Daniels pub pulak (nak jumpa Torte dan Lukas the barmen). Sebelum sempat we ols kuar, mak ternampak jantan yang mak ingat ingat lupa tadi tuh... baru mak punyer memori kembali ke otak mak....

Oh my God!!! It´s Mark!!!...

Persoalannya: Siapakah Mark? Apa akan terjadi selepas ittew? Adakah mak berjaya bawak dia balik ke Hotel Berlin we ols ittew??? Nantikan jawapannya in my next entry!!!

(to be continued........)

No comments: