Sunday, December 24, 2006

Christmas Eve!

Hari ni we ols were absolutely busy with driving around Cambridge area to meet Avang's family and our friends as well - just to wish them Merry Christmas. We also delivered a few gifts around especially to Lisa & Dick and their two children, Spencer & Aidan. Then in the evening mak, Avang & AJ berkesempatan menghadiri Christmas Eve party around Holly's parents house. bukan we ols je yang hadir, kengkawan Carol & Al (Holly's parents) pun ramai yang datang. Tapi we ols bals bals umah awal gak sebab AJ kena menghadiri besday parti kawan dia kat Cambridge piula. Anyway, all in all, it was a tiring day but a good one!













Haiyyooo kiut bebenor si Spencer dan Aidan nieh..... mak geram occay?? Kalaulah mak ado fefets, leh gak mak dapat anak kaler omputih, bleyy?? :P









Geram yaamat pipi gebu Aidan ni lah. It's gonna be his second Christmas this year!!! :)





Aidan sedang menggelongsor down the steps sambil diperhatikan oleh abangnya, Spencer.





These photos were taken around Holly's parents' house at their Christmas Eve Champagne Cocktail & Canapes. Mak ad-dinchlah champagne nih... canapes tu kira kiranya macam titbits gittew..makanan bentuk kecik kecik gittew.





Holly dan emaknya sedang beramas mesra ngan tetamu yang hadir.




Sepasang merpati dua sejoli yaamat! Cute nyer! **jgnlaa korang ada yang makan hati!

Malam semalam mak sempat ke Fleur de Lys pub ngan Avang and unfortunately we ahve missed the male stripper show by one night!!! Sentapz...tapi malam tuh ado drag queen performance..kelakar gak. nama diorang The Copy Cats. Surprise, surprise, mak lah antara penonton yang ditarik naik pentas oleh mereka berdua untuk menjadi Rudolph the Reindeer!!!...mak dipaksa duduk ala ala doggy style u ols..maluuuuuuuuuuuuuuuuuuuu (nantilah kalau mak ada masa mak akan publish gegambar ittew).

Have a Merry Christmas!!!!

No comments: