Tuesday, December 12, 2006

Manchester (Part 5) - Photos of The Party

Well what can I say, the Christmas Party was great although not as great and grandeur as last year's.
First of all, some of Avang's colleagues congregated first at the pub nearby called The Lime. kat sinilah for the first time mak jumpa Georgia, girfriend si Chris (mak pernah jumpa Chris sekali).. yang lenlain like Cathy, Greg & dan mak dah jumpa dah dulu...beberapa kali dah.
The party itself, bukan hanya kompeni Avang yang ada, ada beberapa kompeni yang lain yang mak rasa in total about 250 people were there; takdelah seramai last year - counted at 1500 people katanya!
Adeh..mak pun tak tahu apo laei nak cakap apart from the music was great especially bila DJ mainkan lagu Girls Aloud "Something Kinda Ooh" ittew..masa tu lah, mak strutted my stuff on the dancefloor macam tak hengat dunia dah! :) Tapi sentapz dia tak main lagu Shakira..... motif????





L to R: Greg, Chris, Georgia & Cathy. Gambar satu lagi tuh Miss Germany 2005 di apit Georgia & Cathy :P





Inilah gambar meja makan we ols..each table could seat about 10 people. Yang kat tengah tengah macam bebola tuh, mak ingatkan ceklat ke hapa, rupa rupanya Christmas decorations sajork. Rasa macam nak bawak balik umah je tapi sayangnya mak tak bawak beg besar! :P




These were my food. Actually starters nyer adalah mushroom and stilton cheese soup (sedap!) lupa nak amik gambar sebab tak sabo nak mengketedarah! Yang first photo tu vegetable bake ke hapa ntah... sebenarnya mak order turkey tapi since turkey ada vavis laa pulak inside tu, mak mintak diorang bawak vegetarian food nih. Sedap jugak! yang dessert tuh actually half chocolate truffle and half cheese cake rasanya....sebab mak & Avang share share kan... sedap!



Sempat lagi mak mamarazzi anak ikan yang dok layan we ols kat meja makan nih...kiut sangat!


Owhh anyway, punyalaaaa lama betul berborak ngan Spingemoks @ Ayie tadi...... mak pun sempat juga berborak ngan Miss Coco Chanel. Seronok katanya ber-YM ngan Bella, Noel, Sam, Ajami..etc..lupa piula sapa laei. Aiyyoohh mentang mentang mak kena kerja!!!! Seronok diorang beramas mesra dalam YM!

Takpo takpo, mak kahirnya dapat beramas mesra ngan tuan punya suar kecik idaman hatiku ittew i.e Spingemoks yang sah tak gumuk gumuk pun!!! Cik dura katanya...adehh.......!!!! Mak oii mati mak merembes tadi asik asiklaaaaa kan??? Kan Ayie kan???? Innuendo sangat!!!!

Nampaknya masa dok ber-MSN ngan Miss Chanel & ber-YM ngan Ayie tu pun, banyak sangat info pasal hadek hadek ni mak dapat tahu...hal ehwal hadek hadek lain pun mak dapat tahu juga. Warna warni very der meriesss sangat!

p/s Ayie, lain kali kalau nak YM lagi, jgn lupa pakai suar kecik naaa???? **matilaaa special rekwes!

No comments: