Monday, December 04, 2006

Party @ Twickenham

WARNING: Who ever may find this article and any articles after this blog entry boring, stupid and pathetic, you can fuck off now and get a life! You may not like this blog but my friends do! So last warning, bugger off! AND stop intimidating my friends too! Bloody fuckwit!

Ahh anyway, enough of emo for the day ...*happy thoughts*... well, mak nak cerits laa fasal makan makan party kat Casa Royale de Twickenham ittew. Perjalanan yang sepatutnya mengambil masa selama 1.5 hours from Cambridge, bertukar menjadi nearly 3 hours dek ekrna traffic jam di tengah tengah kota London. Yang Satellite Navigator Avang piula macam hanjeng; ada ke patut bawak we ols masuk tgh tgh kota hari Sabtu (obviously football matches and shopping were high on agenda!). So maka Miss Germany 2005 & Miss Coco Chanel terpaksalah pasrah sajork mendengar letupan gunung berapi daripada kepala Avang ittew... kalaulah Avang ni ibarat Gunung berapi Krakatoa, memang 40 hari 40 malam gelap gelitalah seluruh dunia dek asap tebal dan laharnya yang meluap luap ittew
**matilaa emo!

BUT thank God, in the end dengan berpandukan arahan Princess Han, sampailah juga akhirnya we ols ke Casa de Royale ittew (vass sangat sampai mak & Avang pun terfikir fikir nak duk kat kawasan ittew..lagipun senang Avang nak ke tempat kerjanya di Barat London ittew).

So who were there? Hostess with the mostest haruslah ado iaitu Han, Liza & Lou. Kawan sekerja Lou si Ashley tu pun ado. Dia ni kan u ols, kuatnya flirting ngan mak. Tapi kan mak rasa dia memang nak flirt ngan si Heaven tu tapi Heaven terlalu melayan X-Factor dan makanan daripada dok melayan dia...ciann..takpolah, mak lah layan dia!



The Princess of Twickenham sitting on her "throne" ahaks! :P




Ashley sedang menyuap vegetable spring roll ke dalam molot mak... mak rela ajelaaa.. semangat setiakawan u ols!!! Bukan apa apa pun!



Para tetamu sedang sibuk membalun kesemua makanan yang terhidang di atas meja ittew. Tengoklah Miss Coco Chanel & Avang ittew, tak sempat sempat dah nak melantak..haiii kuatnya makan!!!





Aiyyoo malunya mak.. sebab these were my plates: The main course consisted of nasik lemak, udang kuah pedas, kacang goreng, bihun, ayam percik dan popia goreng (translate sendirilah dalam English... mak tak gheti!). For dessert piula adalah speciality Lady Lou i.e Lemon Drizzle Cake with custard sauce gittew..sedap giler!



Tengok tuh Duchess Liza & Princess han sedang mencemar duli makan bersimpuh bersama rakyat jelata.. Miss Coco Chanel pun ikut sama.





First photo: Left to Right: Lady Lou, Cikgu Ashley, Miss Germany 2005, Avang Novotny, Duchess Liza & Princess Han.

Second photo: Sessi posing secara menggatal dan menggaru
**matila Sabah! bersama Miss Coco Chanel & Miss Germany 2005.



Sessi fotografi lagik! Tangan Cikgu Ashley tu menjalar ke mana ntah!!! LOL

So we had a great time chatting, gossiping, joking, moaning, telling our life stories especially si Ashley ittew..mak oii sexually active sungguh masa kecik kecik dulu sampai sempat cikcap rakan sekelasnya masa dalam kelas .. kau ado berani macam dia???? Pastuh dok cakap fasal hot barley lah apo lah..aiyyooo diorang nis emua tak suka telan bleyy?? "Swallowing" hot creamy stuff is not in these guys books apparently...am I the only one??? Hiks.....

Seriously, kalaulah Miss Ireland @ Godess Selene, Bella, Lekiu & Noel Pang ado, makin meriahlaaa gamaknya Casa de Royale ittew dengan bahasa Melayu. Tercengang cengang minah dan mat saleh yang lain ittew bila we ols dok kecek bahasa Melayu. Rasainnn! :P

So to you guys Han, Liza & Lou.. thx ever so much for the great evening. It was fun and we definitely would like to return the favour by inviting u ols to our small apartment in Cambridge. BUT first, we have to buy a dinner table!!! Mrasa mak & Avang beli kat Habitat or Ikea or Robert Sayles nanti....:P ***malu aihh nak beli kat Argos....

No comments: