Monday, December 04, 2006

Tahniah Bedah!

Akhirnya rancangan Mentor kelolaan Imah sudah berakhir dan pemenangnya lain tak bukan adalah Bedah! Syabas Gemma @ Zara kerna menjadi makhayyam yang komited dan vass menunjuk ajar anakhayyam mu inniew! :) Tahniah Bedah sebab berjaya menjawab soklan akhir dengan bagus skals especially mak nyer soklan yang ala ala mari berbalas pantun UK style, bleyyy? .. juga gigih membuat assignment everytime you were asked to do it!

Imah - tahniah kerna berjaya mengelolakan Mentor dengan jayanya.... mak pun tak sanggup nak buat :) Tahun depan buat lagi nooo???



Motiff tembikai?? Inilah Bedah yang menang tu u ols.... dia dah bertukar jadik tembikai khabarnya LOL....



U ols, nantilah mak hapdate story mory regarding we ols bertandang ke Royal Palace of Twickenham ittew. Skang ni dah nak gi kerja!

Last night we ols gi London..gigih nih! Meredah dua traffic jam on the motorway on our way to london kaedahnya! Berapi rapi lagilaaa pakcik tu menyumpah seranah etika ber-driving orang orang kat sini yang soheh diorang ni, baik kerajaan tarik sajork lesen diorang.... sejam kot we ols dok kat Motorway M11 tuh last night sebab ada three vehicles involved in an accident!!!

No, we did not go to sawana this time..... this time around we ols went to Central Station pub near Kings Cross Station sebab every Sunday night they have a theme night in the bar downstairs..agak sleazy skett but oh what the heck, we ols nak cuba!

Last night was gym kit, football gear fetish night, bleyy?? Mak pakai gym kit laa apo laei!!!

Nantilah mak cerita lagi....!!!! :) daaaaaaaaaaaa........

No comments: