Wednesday, July 11, 2007

Ciao Italia - Emanuele of Bologna

Kali ni mak nak bercerita sikit fasal sorang janz yang we osl sempat beramah mesra masa kat Bologna Italy baru baru ni. Nama dia Emanuele dan berasal dari Romania. Kira kiranya macam immigrant lah ni...I guess Romanians are free to travel in EU countries now that they're part of European Union.


Sapa tatau posing dengan Emanuele nih?? Hiks.... nampak tak jeans berlubang lubang si Emanuele nih??? Jeans ittewlah yang menjadi modal mak nak initiate perbualan dengan dia :P Sempat lagi tu mak sentuh sentuh dia kawasan larangan tu ehehheheheh....

Okay, well we ols sebenarnya masuk bar ni pun sebab bar yang we ols nak masuk (bar gayah lah apo laei! Cruising bar lagi!) belum bukak lagi. Masa tuh si Emanuele nih tengah dok minum dengan kawan dia. Memang mata we ols dosi terpandang akan kehenseman si dia ni lah. Kawan dia we ols dinch taste pun, hiks..**matilaaaa pilih bulu.

Mak masa tuh memang dosi terpana jua dengan jeans birunya yang banyak lubang ittew...hmm merembes mak! Mak adala kan sekali dua berpaling kat dia masa dok order air tuh. Dia pun pandang mak dan senyum. Aiyyoohh mak cair uols!!!!

Bila dia terdengar we ols dok skeaping English, terus dia berpaling ke arah we ols dan mula menyapa. Mesra lah dia ni uols...mak skerzz!!! English dia bolehlah tahan..but sebab dia dinch guna English tiap tiap hari, tu fasal agak tersekat sekat jugak English dia.

Mak memang masa tuh dosi puji puji jeans birunya ittew; kata chantequelah, seksilah..voleyy???? Masa tuh we ols hengat dia nih PLU...last last rupa nya dia nih straight! Aiyyoo very der potong stim,kan??? Kenapalah kau str8 nok??? Ooppss matiker seribu satu persoalan?

Katanya dia pernah berada dalam army kat Romania (bekas rimau ni uols...mrasa! Ntah ntah dia pernah main ngan fonens kat Romania hiks....), pernah berkahwin dan kalau boleh nak cari girlfriend kat UK katanya (Mak nanges.. perlu ker bagitahu depan depan mak dia nak cikki??? Mak sentapz!!).

Tapikan, sempatlah mak sentuh sentuh lagi jeans dia tuh..heheh dia bagi pulak..takde bantahan pun. Dia ni bi-curious kot??? Heheheheh matiker mak veranganz????

Anyway, mak dan dia bertukar tukar phone number dan e-mail. Kata dia kalau boleh nak jugak jumpa we ols keesokan hari sebelum we ols pulang ke UK. Tapi alih alih sebab we ols asik sibuk di sawana (nantilah mak cerits), sampai ke akhirnya tak jumpa semula pun si Emanuele nih. Oh well, lebih elok bercuranz di sawana daripada berjumpa dengan cikjan str8 kan?? :P Lainlah kalau dia nak "buat" dengan mak... yang tu sah sah mak takkan nak kata "NO"! :P

Bila pukul 12.00midnight, we ols beredar ke Bar'T the cruising bar yg bersebelahan dengan bar yang we ols duk bors bors masa tuh. Kata Avang dia asik pandang we ols as we both went in Bar'T ittew... motif?? Nak ikut sekals kot???? :P

OOPS AMARAM AWAL AWAL: CERITA PASNIH ADO UNSUR GAYSEX


Dos amsuk Bar'T tuh memanglah tak ramai orang lagi tapi by the end of the night mak sempat bermesra mesraan anatara pusat dan lutut with these two guys; yang sorang tuh, macam one way traffic sajork.. mak je yang mencikloi dia ad-dinch buat apa apa pun! Kosserlah! Memang lama bebenor mak mencikloi tetiba dia tarik jeans dia, pat me on the back and kuar terus dari private cabin kat crusing area tuh. Aiyyooo what's going on?? Agaknya dia terlewat balik umah takut bini marah kot?? Ishhh.....

Yang second guy pulak siap mengayat mak kat sofa area masa mak tengah baring baring kat sittew. Ni kat main bar area nih..bukan crusing ground downstairs! Siap lagi dia mencikloi mak kat situ jugak. Yang jadikan mak merembes ni bukan hapa, body dia manyak bagut (walaupun dia pun sependek terpendek macam mak!) dan dia pun swimmer jugak..oopss matiker swimmers build? Dia ni pun satu...langsung tak cakap English..so we had a hard time conversing to one another but then who needs a conversation when all you can do was to have sex????

We ols beredar ke cruising area downstairs mencari cari private cabin yang kosong and when we finally found it, it's a cabin with a sling, a hook and a a swing! Aiyyooo S&M room sangat! **matilaa orang ittew! Dia memula nak tutjubs mak tapi mak dinch bagi sebab none of us had cikdoms. Sentapz!!!! Tapi last last dia dok menutjubs mak between maknyer thighs. Camtulaa dia cikcut. Dia pulak pastuh tolong bantu mak cikcut... kira kiranya ala ala tolong menolong amalan biasa kan? Walaupun dalam cruising area!

Gitulah serba sedikit cerita curanz di Bologna. Takdelah semeriah curanz di Milan tapi at least ado! Kau ado???? :P

Next day, curanz di sawana piula sebelum balik UK semula. Nantilah mak cerits kalau ado masa.... oh yes, got four! FOUR apa tatau??? :P

Dah dah..mak nak balik kerja semula..duiiiiiiii

No comments: