Saturday, December 15, 2007

Frost oh Frost! **Matilaaa Sejuk Ketor!

Reading news about monsoon season flooding in Malaysia at the moment. My heart goes to the family yang terbabit especially thos those who have lost their loved ones. Semoga kita semua tabah menghadapi dugaan inniew.

Anyway, dalam cuaca kat dunia yang tak menentu inniew (sampai muara Sungai Pahang pun nak diletupkan khabarnya.... hopefully that'll help!), kat Europe nih of course, sejuk sangat and today pun the temperature in Cambridge was around 5 degrees Celcius and tonight is forecast to be -3 degrees Celcius. Sejuk tak sejuk! Tapi kat Norway, Finland tuh semua lagi sejuk hoh???

So mak nak share sharekan photos of the keadaan kesejukan di UK inniew especially in Cambridge area. Takdelah seno uols, just frosty condition sajork but the good thing is, it's not raining - just sunny but cold and "crisp". Mak suka kalau tak hujan.. kalau hujan dan sejuk tu lah yang faaaling boring sekals!



Kesian..sampai ke pokok pun jadik putih melepak! Tapi chantequelah jugak..ala ala snowy gittew....


Even the whole padang bola kat tempat mak kerja pun putih jah....



Lovely nice sunny day though it's very cold and frosty!

p/s Will be going to Lille, France for one day only tomorrow (Sunday 16th) - marilah spekurama beramai ramai apa yang weols nak buat kat sana, heheheheheh

No comments: