Monday, December 03, 2007

Mrasa mak letak gegambar from X Bar and our Crowne Plaza Hotel room in Cologne.




Matiker mak dok tiru Yanz & Bella?? Hiks.....

Anyway, was a great night in Cologne actually walaupun dinch unggah janz balik bilik hotel, memang seronok dapat kenal kawan kawan baru especially "Matt Damon" & the star of We Will Rock You musical in Cologne, Gethin.

Memula Avang siap bagitahu mak dia dinch mahu kuar malam tu sampai awal pagi kaedahnya... tapi apa dah jadi?? Sampai ke pukul 6.00am kaedahnya.... we were one of the last people in the pub! Pub pun dosi mahu close masa tuh! Hai omputih, kalau fasal minum, tak hengat! Tapi takpalah kan, sekali sekala lagipun he works hard the whole week..inniewlah masanya untuk ber "releks releks".

Actually nama sebenar "Matt Damon" tuh ialah Sebastian dan funnily enough, he'd rather be "Daniel Craig" than "Matt Damon" leyy??? AND unfortunately he's straight lah uols tapi very der sukakan attention from weols :)

Lain lain jejanz tasty kat sittew ialah si barman (not in the photo but nice arse! Hahahaha), Sebastian (another Sebastian! Sempat dia cium mak uols...owhhh mak cairrrrrrrrr) and another guy yang mak lupa nama dia (pose pose ngan Avang; dia pakai baju warna putih dalam gambar). Tapi dia ni dinch berapa friendly sangat.

Combination of this (great night out) and sawana Phoenix di Cologne, memang membuatkan mak berkobar kobar nak gi lagi ke sana... ntahlah bila perhaps early next year hopefully!

Oh yes, kali ni weols dinch ke sebuah cruising bar yang bernama Midnight Sun. Tempat tuh mak oiii memang busy dan kalau pergi basement kat bawah bar tuh, memang ramailaaa jejanz tengah dok cruising tengah nak mencari mangsa... merembes!

Kata Avang before end of the year dia nak kena gi Barcelona.... mak harap mak pun adalah peluang nak ke sana lagi sebab first and last time weols di sana ialah 4 tahun yang lepas as a birthday gift from Avang (mak ingat lagi masa tuh USA tengah menyerang Iraq untuk menjatuh Saddam).

No comments: