Tuesday, June 03, 2008

BBQ & Clubbing

Sabtu - owhh masa untuk mak bersosial uols! Masih terngiang ngiang di kepala mak yang both of us wanted a quiet weekend kaedahnya BUT what to do, weols in-demand yaamatz, leyy statement tak hengat gittew??? Sampai dua BBQ parties kena invite pastuh di invite lagi berclubbing bagai ke monthly clubbing gayah kat bandar kediaman mak inniew. If this were to be in Malaysia, the non-PLU yang dinch mengerti will call it GAY PARTY, voley???

Gay party apa ke menda...everyone is welcomed even the Dot Cotton Club weols joined masuk malam ittew pun most of the party goers in there were women! AND I was pretty sure lots of them were straight women as well!

Ye lah, theyols kan skerr bergaul ngan kawum mak nieh... pulak tu ad-dinch sexual harrassment bagai tapi kalau kawum kawum kita ni tetiba jah nak pegang pegang ciktek diorang ke, cikki cikki ni biarkan sahajork, leyy?? ***matilaa Gok Wan! Mrasalah kejelesan wahai jejantan straight! Hiks....




Masa nak masuk kelab ni pun dosi ado drag queen berwig kejung bagai... dahlah tak lawa.... ala ala nak tak nak jah berdragoon! **matilaaaa Queen CLEEopatah dragoon!




Mujur ado penari jantan yang agak chomel skett hat yang ni...yang lain (4 others) were all girl dancers on the stage. kata upacara clubbing gayah bulanan...bakpo sekor jah jatey comey hok menari galok????

Nak masuk korang hoi berapa kena bayar?? £9.00 sekali masuk! Tu yang mak dah lama dinch ke kelab ni nih.... tapi muzik that night was okay although I so much prefer 80's, 90's and pop music that usually played on air in the radio!




Got to meet a few friends..and guess who I met at last after all these days that night???? YES.... omputih hat yang dok tengah inniew (hat yang hoi tu tetahulah sapa dia ni)....sedang bergaya dengan koleksi oriental guy dia yang terbaru - mak pun dinch hoi sapa.... student dari mana ntah. Yang belah kiri ittew budak Filipina kerja nurse kat hospital here.




Yang ni pulak antara gambar semasa BBQ di rumah kawan weols. Yang kiut miut ni kawan weols si Paul..mak dosi feature-kan dia pun in my blog long time ago..memang he never change. Walaupun dosi 25+ but still, he looks like he's under 20 kan??? Plak tuh kiut yaamat! Tiap kali nak masuk club, he'd be asked for his ID as well!!! Owhh lucky!!! I wish I was asked for my ID!!!

Uols hoi dia tengah minum apa tu??? Hah...kiut sangat - Smoothies For Kids katanya!!!! Nak tergelak mak! Bebudak kaedahnya! Tapi lemang tetaplah garganzz uols...**lariiiiiiiiiiii

No comments: