Saturday, June 28, 2008

Malam Harum Sundal Malam Katanya!

Lepas weols tengok Big Brother eviction night (yess..90.2% of British audience had voted Sylvia out!!! Your best mate is gone, Jennifer!!! Teach that attention seeking bitch!), weols trusss ke city centre untuk beronggeng ronggenganz...

Kalau ada orang inniew menyunddd katanya, mak pun menyunddd jugeks kaedahnya, voley???

Matilaaaaa sindrom akak akak tanak kalah katanya!




Indahnya dunia...mak soh jah jantan bukak baju, diorang bukak truss truss jah tanpa soal jawab :P Sempat pulak girlfriend dia yang dua orang tu nak "tawarkan" dia kepada mak.. nak jadi makayam kaedahnya!!! **pitam!




Ermmm perluker cikki Michelle ni nak menyundd ngan mak..kosser!!!! :P Naahh she's a nice girl really.




Hmmm tastelah ngan James hat pakai cermin mata ni..mesra alam tak mak ngan James???? Owhhh James.................... LOL




Ni sapa punyer socks yang kalerful rainbow nih??? Well empunya diri ialah skendel mak yang mak pernah paparkan dalam blog mak ni dulu...dah lama tak ber"sukaria antara pusat dan lutut" ngan dia nieh...la ni in the process nak rekindle balik kununnya! :P

Nantilah mak cerita lagi dalam masa yang terdekat nah???

Heyyyy sarung kaki ala ala cikpon tak semestinya dia nih BOTTOM patah gemertap!!!! :P

p/s Anyone who is missing on the link of those raunchy photos of live sex show in Milan, please click here! Grazie!

No comments: