Thursday, December 25, 2008

2008 Xmas Presents!

Mrasalah uols layan tengok gegambar Christmas 2008 gifts weols tahun inniew.




CKin2U gift box from K, £20 River Island voucher from Chris, Vicar of Dibley DVD set from Avang and DAB/ CD Player Digital Radio also from Avang!




Mrasa noh mak dengar lelagu Melayu pakai letak CD dalam DAB Radio machine inniew! Maka dalam masa mak menjanda sensorang bila Avang kat Belgium, mrasa mak layan dengar radio/ CD kot sinniew!

Thanks Avang for the lovely gifts!!!! *muahhhhhhhhhhhhhhhh* and to K & Chris ...so sweet of them!




Inniewlah hadiah mak kepada Avang - mini camcorder (DVD). Biarlah sekali sekala mak bergolok bergadai pun. Avang tu pun dosi bergolok bergadai bayar tiket mak balsbals Malaysia naik Business Class ittew. Dia pun lagi lah bergolok bergadai beli tiket sekali untuk si K and also beli hadiah bebanyak untuk si AJ for Xmas... kesian pulak mak tengok Avang tu.. oh well, dia pun happy gittew :)




Fawlty Towers DVD box set from Chris (walhal budak tu tak sedor Avang dosi punyai DVd ittew!! Mrasa masuk ebay kot hoh pasnih? **ops!). DVD+RW and German Slang Phrasebook tu pun from mak untuk Avang. Calvin klein Euphoria gift set tu from K untuk Avang. Bless her!!!

So by the time this entry is published we'd probably be on our way to Heathrow Airport untuk stay bermalam kat sana before taking our long journey flight the next day. Duiiiiiiiiiiiii!!!

No comments: