Thursday, February 19, 2009

Bayendui Uols!



Featuring Puan Zaiton, mak, Captain Lukmaniah al Qatariah, Makji Esah & MBs... mrasa noh korang cari mana satu weols TAPI yang pasti kalau nak kenal sangat mak ni mana satu, mak lah yang second from the left (kiri) ittew...mrasa!

So dalam pada kengkawan mak (yang hat gambar atas nuh la!) dok sibuk bergaloks berhuha bagai di Casa de Eton Melanton di Utara sana, mak piula nak kena terbang ke awan biru untuk bertemu Avang di seberang Selat Inggeris nuh lah!

Khabarnya kengkawan mak ni kan uols, amboi amboi amboiiiiiii siap nak masak macam macam tawww.. pulut kuninglah, karipap lah, nasik ayam lah..amboi amboi amboiiiii rajinnya pompuan pompuan ni.... mak makan hati, okies????

So disebabkan keprofessionalan si Puan Zaiton dalam hal ehwal masak memasak, mak dosi jemput dia untuk hadhir di Casa de Cleeopatah dalam bulan May nanti kerna kawan mak dari Malaysia pun akan turut hadhir, uols...mrasa merries umah mak nanti!

Tapi buleh ker kerna mak ni bukannya pandai memasak (mak pandai makan jah!), mak mintak Puan Zaiton jadik tukang masak masa tu, voley gitu??? Tetamu pulak kena suruh main main masak memasak! LOL... takpa noh, uols pun skerr masak masak ni noh?


Okeylah tang ni nanti mak cakap lagi lah bila masanya dosi dekat nanti...buat masa sekarang, mak sexcited nak gi Germany/ Belgium/ France lagi (maafin mak Diva Parits, not PariTs again this time..hanya ke Lille)... tapi next week, mak laaaaaaaaaaaaaaaagi sexcited!

Sebabnya???

1) Nak ke Austria & Slovakia sempena besday mak yang ke-25 (voley???)

2) New series of Desperate Housewives on Channel 4 starting Wednesday!!! Yaaay!!!


2 comments:

FaDLi said...

wa.... est gilerr gi belgium, germany and pariss.... huuhuhuh... biler aaa sy nak gi sane... uhuhuhuh

Lee Novotny said...

of course you can.... simpan lah duit :) pekej ngan MAS ker..heheheh