Tuesday, February 10, 2009

Rene Yang Comel

To dear Rene, if you happen to read this blog, don't get mad and don't get angry cuz I publish this photo of you. Don't you worry, you look good :)




Tubuhnya takdelah sasa tegap bagai tapi cukup comel untuk dipeluk peluk dan berasmaradana, boleh gitu? **matilaa gambar candid kuar dari bilik air!

**Nak tengok lagi gegambar mak ngan dia last year, korang godek godek lah sendirik dlm blog mak! Mrasa!

Ni pun hah mak oii susah bebenor nak ajak dia balik ke bilik hotel - ala ala takutkan Avang kaedahnya. Perluker? Walhal cik Avang tu dah bagi lampu ijau kuning biru dah semua! Hiks...

Masa weols dok beromeng romeng atas katil tu sempat dia bagitahu mak, yang dia dosi bagitahu kat mak dia fasal mak (sampai saiz mak pun dia bagitahu ni!!! Saiz apa tataw???? **lariiiiiiiiiiiiiiiii).

Aiyoyoooo ni kes berat sampai bagitahu ibu sendiri nih...tapi dia faham situasi weols ni sebab mak & Avang takkan dapat dipisahkan **matilaa Jangan Pisahkan! Sebab tu masa malam tu jugak dia berulang kali dok nyanyi kat mak lagu James Blunt yang Maha Femes ittewlah..alaaaa korang tahulaaa yang mana satu..yang femes sefemes femesnya tu lah!

Bait bait terakhir dalam lagu tu memang betul dan tepat:

"You're beautiful...you're beautiful..you're beautiful it's true... I saw your face at the crowded place and I don't know what to do.... Cuz I'll never be with you"

Bless! :)

***tang beautiful tu jangan percayalah sangat.. beautifullah sangatz... beautifully bulatsss kot?? hahahahahha

Takpa noh, tak dapat nak miliki mak pun at least jumpa sekali sekala bila mak mai Dusseldorf pun tak pa hoh? Mak pun kena hati hati ni sebab dia hoi tentang kewujudan blog mak. Adalah tu cara dia tahu tu...internet ni kan kecik!

So lepas abis berasmaradana dan pancutan kencang bagai *ops! malam ittew, dah tutup lampu bagai ni tetiba mak dok sedar budak ni dok sibuk nak jils jils LJ mak lah pulakkkkkk... meraba raba lah bagai...ishh mak nak tidolahhh nyah oiiii!!! Tak ngantuk ker??? :P Tapi sebab mak kefenatanzz yaamat, mak geliat geliat sikit sikit jah..tak buat apa apa pun..mak pun tak sedar apa terjadi lepas tu...ntah mak kena rogol malam tu pun mak dinch hoi, boleyy??? :P

So hopefully when we are next in Germany, we will meet him again. Kali ni mak nak pastikan dia akan betul betul puas so that takdelah sampai nak curi curi jils LJ mak tengah tengah malam buta!!! ***ampunssssssssss

Glossary Dictionary Fefonens:

1) Dinch = tidak

2) Hoi = Tahu
3) jils = jilat
4) ittew = itu
5) LJ = lubang jub* ! **larikkkkkkkkkk!!!!

No comments: