Monday, February 09, 2009

Sepetang Di Les Bains Sawana, Lille

Kannn mrasa mak dok brok brek kat sinniew fasal sawana sexperience mak. Mak ni kan dos lama dinch bercerita fasal sexperience mak sejak dua menjak ni; bukannya hapo, mak malas sebenornya nak membuat cerita ceriti literotica terlampau inniew :P Lagipun bukannya ado gambar pun...sebab dalam sawana voley? :P

AMARAN: Cerita cerita sawana sexperience Melayu Terlampau di bumi Eropah. Jangan memandai nak baca kalau dah tahu awak tu nak termuntah bila baca kisah terlampau seorang cik gayah!

So lening dah jadik macam kebiasaan weols dos; kalau nak balsbals semula UK from Belgium/ Germany, harus singgah sebentar di Lille untuk merehatkan badan dan fikiran kununnya (walhal nak memamam lemang sebatang dua! *ops!)

Lagipun mak lebih senang memamam lemang lemang di France/ Belgium/ Germany ni kalau nak banding dengan UK sebab UK punyer agak kekwat skett...siyal sangat! :P Tapi yang negara tiga tiga ni lebih rela voley gittew?

So al-kisahnya mak pun tak ingat berapa batang lemang mak dapat kat les Bains sawana hari Ahad baru ni; maybe 6? maybe 8? Can't remember sebab at one point mak bergerak from one lemang to another kekdahnya. Dah ada lemang lemang mencanak kat depan mata (literally!) harus laaa noh masukkan dalam molot mak; takkan nak cakap NO kot? Lainlah kalau lemang tu empunyer dia Pakcik Hazzab wal-dinch perlu kan?

Seingat mak ada sekali tu sampai mak masukkan dua dua lemangs ekaligus dalam molot mak..seronok taww dok dengar kedua dua jantan French ni mendengus kesedapan hiks... pandai jugak mak mencikloi noh? :P DAN sempat jugak one guy ni nak menutjubs mak dari belakang secara bareback semasa mak dok mencikloi another - sakit nak mampos sebab padatz dan garganz...tapi tu pun masuk sikit jah, kalau masuk terus ke lubuk lubuk mak, tak ke bergegar satu sawana tu sebab mak meraong raong kesakitan? Actually mak tak bagi dia masuk semuanya pun sebab tak pakai cikdom. Ye dik nons, ingat safety first naaaa... kang memacam STD pulak dapat! Satu hal pulak nak kena gi jumpa doktor check itu ini!

Mak rasa masa tu non-ado jejanz yang cikcut pun; perhaps it's too early - ye lah sawana baru bukak tapi jantan dosi berlambak lambak kat sittew..pesta daging sangatz!!! Mrasa mata rambang!

Last sekali pulak mak masa tu dok berdiri pose pose ayu kat steam room tetiba jah ado jantan French tinggi lampai body agak ketulanz lite lite (siap dengan six pack nih!! Owhh mak sukaaa nyah!) berdiri sebelah mak. Pandang pandang jeling jeling tapi takdak pulak nak meraba mak hoh? Nak soh mak buat first move dulu kot?

Oleh kerna mak dosi kedaung yaamatz, terus mak hulur tangan mak dan cikcap lemang jantan nih. Sedap jugak mencanak canak pointing upwards gittew walaupun takdelah segarganz yang memula ittew tadi,. So masa mak dok mencikloi dia, ada pulak jantan lain dok main main dengan ciktot mak dan pepuk*s lekap mak (LOL). Ala ala sandwich in between gittew..dua dua jantan ni memang bergilir gilir lah dok merabs ciktot mak tak hengat.

Masa mak dok asyik masyuk mencikloi tu, sambil tu mak dok pegang pinggul jantan ni with my two hands. Masa tu mulalah dia dok sorong keluar masuk lemangnya ke dalam molot mak yang kehausan erni inniew :P Dia pun dah mula mengerang kesedapanz dah ni....lantas terus cikcut ke dalam molot mak...mak pun apo lagi dah ado jantan lain kat belakang nun dok asik mecikcap pepuk*s lekap mak, mak pun ter-cut jugaklah dik noooooooooooon! Ahh nyamannya di les Bains sawana yang very der happening! Kalau kat UK jangan harapler senang nak dapat - kadang kadang dapat, kadang kadang non-ado!

Ni yang mak tak sabar sabar ni - bulan depan cadangnya nak gi Parits - nak gi kelab bogel tempat weols pernah pergi dulu ittew hah! **ops!

p/s takpa.... mak akan tetap nak luangkan masa nak gi jumpa Diva Parits, husband, kakanda Diva Parits and their newborn baby si Eva....


pp/s up next - perjumpaan mak dengan si Rene di Dusseldorf

2 comments:

FaDLi said...

huuhhuhuh....... sawana tu... sauna la.... xpaham sgt ler...perkataan cam xde lam kamus...susah nak paham...huhuhuhu

Lee Novotny said...

Maafin mak noks, ni kan bahasa fefonens..sauna jadik sawana ...batang jadik lemang..gitulah uols.. bahsa berbelit belit kan? kalah tamil! :P