Sunday, February 01, 2009

Weekend Shopping!

Noks, mak kefenatans malam tadi dek kerna bersosialising tak hengat sampai jauh malam (well, ekceli, sampai pukul 5.00am pun...pastuh weols tiga beranak jalan balik ke rumah!)..

Oiitt jgn speku lebey lebey kata weols tiga beranak churanz pulak noh??? Takde maknanya mak churanz sekals dengan anak tiri jantan mak ittew hiks... bukan ke dia tu str8? Mak ni je yang bengkok! **mujur bukan bongkok!

So hari ni si AJ tu dok tengah tengok bola Live lah tu Chelsea lawan pasukan apo ntah dengan sanak sedara dia. So kepada yang bekenan nak tekel dan tengah queueing up nak menekel AJ mak tu, sedia maklum uols kena masuk team dia sokong Chelsea!!! LOL... mrasa!





Kann.....model yang terburai abdomennyer tengah pose pose feeling gebu sambil dok nayang manbag yang terbaru..




Mak skerr manbag baru mak ni uolssss.... ala ala kulit gitu dan mak dinch perlu bayar apa apa pun sebab ianya hadiah voucher for Christmas ehsan daripada boifren si K ittew.....

Jgn tanya harganya uols..yang fenting ianya bukan £3.00 mahupun daripada Netto!!!! :P




hah masa weols dok pusing pusing sopeng tu, ada lah pulak tukang preacher tak bertauliah mana ntah dok brok brek fasal Bible bagai..cakap semua orang committed sins lah bla bla bla....




Hah adik comel ni yang kena, boleh???? Mak rasa nak peluk peluk dan bawak balik umah jah adik comel ni...biar mak buat ngan dia semua deadly sins tu hah! **ops!

p/s Congratulations Iceland for having the first openly gay head of state!!! AND it's a SHE! :) Her name is
Johanna Sigurdardottir

No comments: