Sunday, April 12, 2009

Easter Weekend

Yes uols, weols still dalam Easter Weekend sekarang. La ni on our last leg of our trip in Western Europe. Sat lagi mak ceritalah semua catatan perjalanan weols ittew.... menarik memang menarik BUT most the stuff we did semuanya berkait rapat dengan family matters. Yang nak hoi fasal churanz weols, tunggulah jugak nanti mak cerits fasal mak jadik notty girl lagi. Alaa sehari jah mak notty pun noks and kali ni pun kat venue yang dinch pernah weols jejaki lagi. Naked party lagi pulak tu. Tu pun kat Cologne tu hah...berapa yang mak dapat? Tunggu laaaaaaaa....

Anyway it's been a very beautiful and lovely weekend in Europe - sunshining, warm weather even malam hari kat Dusseldorf tu hah tak payah pakai jeket pun, uols! Macam summer kekdahnya!

Adalah jugak one night tu hah mak main main mata sampai naik juling hah tapi habuk pun tarak jugak; ye lah, dahlah jauh malam dan mak pon very der tired githooo.... yang jantan tu pulak dah nampak mak dok bors bors ngan kengkawan jantan mak lain, mula lah macam memalu kucheng lah pulak..aduhaiii salihaaaaaaaaaaa.... kalau ndak, katakan ndak..tidaklah saya ternanti nanti....

Apa apa pun, it's been good although quite tiring sebab late nights. Cuma malam ni jah weols tido awals ebab semua dah letih ni hah...elok jugaklah tu sebab esok sebelum pulang ke UK nuh, weols nak gi merewang lagi. Bila dah balik karang, mak akan upload lah gegambarnyer especially gegambar mamarazzi pakaiguna kamera baru Avang yang canggih ittew. Tapi uols janganlah nak mencahrotz mak pulak sebab mak ni baru belajar; kalau salah tolonglah jolok jolokkan! *ops!

No comments: