Monday, June 08, 2009

Besday Bapak & Anak Katanya




Hujung minggu sebelum Avang berlepas ke Amerika ittew, weols sempat bergathering gathering dengan sanak sedara famili Avang and guess what, it's the birthday celebration for both bapak dan anak katanya.

Diorang ni baru jah balsbals dari Lisbon uolzzz.... sepanjang si Neil (anak sedara Avang; merangkap bapak hansuari kepada si kecil Lilly inniew) berada di sana, dia susah benor nak dapat kerja..so al-hasilnya, jadiklah dia penjaga Lilly di rumah. Kiut kan? So banyak jugaklah masa yang dia habiskan pergi gym working-out katanya.

Ittewlah pasalnya tetiba mukanya dosi nampak agak chisseled ke hapa ntah omputih panggey tu hoh? Body pun ala ala best best panasss pulak bila dipeluk peluk
**ya hamponnnnnn!

Tengoklah gambar kat atas tu, tak ke bapak mithali lagaknya.. dahlah anak chomel, bini pun chomel....bapaknya laaaagilaaaaa aiyooo merembesss mak *opss matilaaa keep in the family gittew!

So happy besday lah mak ucapkan kepada si Neil yang umur nyer (ehh umur uols berapa hoh??? 24? 23? Maafin mak kerna mak lupa noks! **sambil pose pose cium kaki.

Avang tu pulak baru jah mendarat kat LAX tapi kena interview (or interrogation?) dengan immigration katanya sebab cop jari dia yang sekarang tak sama dengan cop jari dia masa dia datang last time ke sana. Apakah?? Mak dinch faham! Ingat muka Avang tu muka terrorist kah??? Siyal sangat..kalau dah paranoid tu, semua orang sampai sesama bangsa omputih diorang pon dok paranoid jugak!


p/s oh mak dosi dapat gambar money-boy Kak Nammmm ittew...mrasa mak publish esok lusa nah???

3 comments:

CoKeLaT-RaWkZ said...

Hansuari sunggoh, nak2 kulit tanned dan wajah seiras Cristiano Ronaldo, oughhh merembess mak di opis ni.. henseman sunggoh!

Nadea_LaLaLa said...

si anak dia sikit main kiut miut lagi.. ni la mak, ak ngidam anak mata biru, rambut ala2 gold gitu...

Lee Novotny said...

Coki, kannn??? Uols hat dok jejauh pun dah merembes..mak yang dok dekat ngan dia sambil pose psoe ayu depan dia...hah terus banjir dos! *ops!

Nadea, ooo ngidam anak rambut dan mata cenggitu kaaa??? Soh laki uols tukar rambut blonde kaa, mata biru kaaa....takpun uols lah tukar....buleh? :P Hiks