Tuesday, July 14, 2009

Can Or Not Ah????




Ni dalam toilet Ryanair semasa mak nak ke Malta hari ittew uols. Ingatkan kena bayar toilet diorang rupanya belum implement kan lagi. Mak seronok tengok papan tanda mengingatkan penumpang untuk tidak merokok dalam pesawat....

Tapi...tup tup kat belah bawah belah kanan daripada papan tanda ni...




Aikkk..tadi kata tak boleh merokok no-smoking bagai, tetiba siap ado ashtray pulak noh??? Kelakar sundelz!

I am sure kalau kat dalam Air Asia X, mesti ada tempat untuk crew diorang buang komen dan komplen pelanggan terus ke dalam lubang tandas kan?? kan??? Macam gampang!


p/s Terimakasih mak nak ucapkan kepada Yanz kerna tolong mak tengok tengokkan sama ada komplen mak dosi sampai ke meja pengarang Malay Mail. Mujur dia ado contact noh? Kalau idak ntah bila laa mak akan hoi.... thx again noks! You really made my day yesterday! XXX

5 comments:

amris said...

Hey lee..uolss tak dak, Tony Fernandez tuh belum sunat lagik..??..**pecutttttttttt...

CoKeLaT-RaWkZ said...

Sabar noks... takut mak melihat uols meroyan pasal AAX. uols dtg bulan ka?? hahahaha... takpa takpa...

semoga ulasanmu akan keluar di Malay MaiL.

Lee Novotny said...

amris, erkkk okey, thx for the info :P

Coki, datang bulan hapanya..my rights have been violated, boleh?? Dah lah my "blog" posts dalam Air Asia Blog website pun memang confirm diorang tak publish sampai ke sudah!!! Memang syarikat siyal diorang ni

p/s Malay mail, The Star, NSTP....

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

花生豆花Alex said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社