Friday, August 14, 2009

Stereotypical Jantan Dalam Almari

Nyah semua, mak dapat emel ni from kawan mak si Chal kat Mesia. Dia mintak kat mak kalau boleh mak upload article ntah apa apa pasal golongan mak ni kat blog mak.

My immediate reaction upon reading the rubbish article: ADA AKU KESAH nyah oiiiii???

Yang penulis artikel ni pergi stereotyping weols yang nyah dan cik gayah top ni dah kenapa? Dah takde kerja lain ke? Asik nak pikir takot weols pandang dia ataupun takut weols nak seluk masukkan tangan weols dalam jeans dia kot. Haiyoo pleaselah..just because uols JANTAN, tak semestinyah weols nak kat kau! Don't flatter yourself darling! Hiks!

And anyway, tolonglaaa gi belajar bahasa fefonens lebih sikit ngan Imahlenggok. Mak tak sanggop tengok the words tu jah yang uols hoi weols dok bors bors kan tiap tiap hari. Tapi sapa yang dok sebut "Masyukkkkkkkkkkkkkkk" dengan ditekankan huruf "k" cenggitu? Kau sendiri kot?? Hiks **matilaa dok dalam almari!

Inniewlah artikel nyer..from 3gpMelayu ntah apa kah..mak pon dinch hoi....

***********************************************************************
Golongan lelaki Melayu Gay atau PLU atau Mat Kunyit adalah panggilan mesra merujuk kepada komuniti ini. Kewujudan mereka di negara ini sukar untuk di kesan tetapi dunia Internet mempermudahkan untuk kita tahu dengan jelas siapakah mereka. Edie (nampak macam nama sebenar ) ialah presiden kepada komuniti gay melayu paling terkenal di Internet. Beliau yang telah berjaya mengumpul berpuluh ribu member dalam komuniti ini yang semuanya Melayu amat merisaukan kaum wanita yang sekarang kekurangan pilihan mencari lelaki Melayu yang gagah, sihat tubuh badan, handsome dan mempunyai asas ekonomi yang kukuh bagi dijadikan suami tersayang.

Secara luarannya memang susah sangat untuk kenal seseorang itu ialah Mat Kunyit kerana cara berpakaian, personaliti dan berkomunikasi macam lelaki Melayu yang normal, hakikat sebaliknya Mat kunyit ini hanya berminat menggoda lelaki Melayu normal untuk dijadikan bahan melepas nafsu songsang mereka. Apapun kejayaan kepada Mat Kunyit ialah apabila lelaki Melayu normal ini dapat di doggy main ikut belakang dan tahi palat kuning bewarna kekunyitan melekit terpalit di batang mereka. Justeru itu berakhirlah sudah keterunaan lelaki Melayu normal tadi depan dan belakang ternoda. Peliknya selepas disontot oleh Mat Kunyit, lelaki Melayu normal ini berubah personaliti untuk gemar dikunyitkan lagi. Tidak hairanlah mengapa golongan gay melayu ini dapat berkembang pesat dalam masyarakat.

Baiklah berikut ialah beberapa petikan perbincangan online mereka yang dibawa kesini untuk anda nilai betapa seriusnya masalah gay melayu ini kepada anda?


1. Mat Kunyit menggunakan kondom untuk aktiviti menyontot mereka. <---- which is good..safe sex first!

2. Pembeli teramai produk seks membesarkan batang adalah Mat kunyit

3. Lelaki Melayu normal yang mempunyai punggung color hitam menjadi idaman dan buruan golongan gay tapi kata mereka taknaklah hitam macam kuali.

4. Gayboy sukakan lelaki Melayu yang cute, handsome dan bentuk bontot yang padu, mantap dan pejal kerana dayungan lebih berstamina. <----- not really..some of them are such Patong Chendana. Kau faham tak???

5. Lelaki Melayu normal yang perutnya tidak boroi pilihan 80% berkata mereka mengidam jenis ini untuk diusap dan jilat.

6. 85% mereka start menjadi gay sejak di Asrama sekolah, selebihnya di Kolej.

7. Fuck sambil berdiri datang dari belakang sambil comolot adalah teknik paling diorang suka dan sangat popular bagi golongan gay melayu. <----- definitely not my feveret position. Mak suka 69 LOL

8. Rumah urut spa yang tukang urutnya lelaki menawarkan punggung atau batang memang banyak sekarang di KL menjadi tempat utama melepaskan nafsu mereka 3 kali seminggu. <---- so as rumah urut untuk lelaki straight...laaagilah banyak!

9. Kebanyakan menjadi gay kerana menjadi mangsa liwat oleh cikgu lelaki masa sekolah disenyapkan diam-diam kerana hormat dan takut. <----- kau takkan jadi gay kerna benda ni..so pls jangan nak salahkan sesiapa...yang cikgu ni pun satu, ambik advantage kau dah kenapa????

10. Gayboy yang suka disontot akan jadikan air mani pasangannya sebagai masker muka dan 90% daripada golongan gay melayu akan hisap telan <------ masker muka???? Eh hellooo??? WHO??? Telan perhaps yes, tapi tak semua and I don't think sampai 90% either!

Cara Untuk Tahu Bagaimana Lelaki Itu Gay?

1. Mamat yang metrosexual dan berbadan tough

2. Yang jenis agak agak lembut cara percakapan, bila tengok jantan lain yg hensem, lagak macam cacing kepanasan inginkan belaian sayang songsang <------ ooo kita cacing kepanasan ye, yang kau tu tengok pompuan seksi sikit mula lah terangkat kopiah bagai.. terus nak mengayat! Haiyoo Please lah!

3. Kalau kat dalam komuter atau lrt, kalau tangan dia bergesel dengan tangan anda lelaki Melayu dan stay di situ saja, confirm 100% orang tu gay <---- as if, kami nak gesel gesel sangat...dah lah badan berbau tak pakai minyak wangi!!! Kosser! LOL

4. Anda lelaki bila dia tengok kita, kita tengok dia balik, bila kita tengok dia balik, dia pandang tempat lain macam dia tu macho, ini yang jenis alpha male..

5. You can’t judge a book by its cover but you can tell a look by its lover hanya Gay ada sensor aura menatang benda ni. <--- yes, kitorang panggil Gaydar lah sayang oiiiiii.. tak payah takot, sebab gaydar weols tak kan sampai mencocok bijik mata uols pon!


6. Tambahan..kalau pergi opis anda Lelaki…

a) baju kemeja body fit, branded..jenama famous Renoma or Padini <----- Heyyy weols pakai Prada & Louis Buttong lah! Hiks! Mak ni pakai t-shirt, jeans je gi kerja, so how??? Suka sangatlah kau stereotipikal kan kawum kami ni kan???

b) kasut petak munjung hujung punyerlah panjang…<----- ni satu lagi....WHO?????

c) pakai perfume mahal2 laa…lelaki str8 tak suka sgt bau wangi2 nie.. <----- you must be joking...ni zaman bila kau berada ni?? Ni zaman metrosexual lah! Patutlaaa takde pompuan suka kat kau kotttt..tak pakai minyak wangi rupanya hahahah

d) rambut stylo…fesyen ala2 gayboi..spicky.. <-----spicky tu amende??? Pls eja betul betul!

e) pakaian eksesori spt cincin and gelang tangan

f) Suka dengar lagu Mariah Carey pasang dalam kereta <---- mak tak dengar pun lagu Miss Craey dalam kereta..Madonna ado lah..boleh???


7. Ayat -ayat atau words golongan gay melayu.

1. Sentap
2. Puaka

3. Ada Aku Kisah

4. Janji Masyukkkkkkkkkk

5. Wokay

6. Durjana

7. Hanjink

8. Gebu

9. Cik Cur

10. Kertu

*****************************************************************

Kann..tengoklah perkataan perkataan yang digunakan kat sini..macam bunyi yang Kak Azwana Alia guna jah..hahaha sah sah peminat setia blog Makhayam Laser tu!!!!

Ohh let me meroyan lagi...kalau kau tu dah gayah sejak azali lagi, kau akan tetap gayah walauponnnn kena rogol ke, kena raba ke, kena molest ke..kalau kau lelaki, kau takkan lah nak jadi gayah. Sudah sudah lah tu nak menyalahkan orang lain! kalau kau dah memang suka kat batang lemang tu, takkan ke mana punya lah! Tapi memanglah yang kaki merogol tak kira orang tu, apa masalah kau? Susah nak dapat jantan yang rela kah???

Another thing, dinch ferlulah yang cikki cikki semua takut ngan golongan kami; takut terkawen ngan yang dalam closet bagai sebab seeloknya golongan kami yang masih dalam almari closet gobok buruk ni, diberi penjelasan sewajarnya bahawasanya "kalau kau tu gayah, tetaplah gayah..takkan ke mana..dah berbini beranak pinak pun akhirnya akan cari jantan lain jua"

So pendek kata, tak yah kawin ngan cikki..sebab nanti kelak akan meranapkan hubungan suami isteri dan bini pulak remuk redam dengan perangai laki yang suka main ngan jantan lain. Tak ke haru? **matilaa Fatwa MakLeemah

Society pun kena ambik perhatian (hat ni memang susah giler!), jangan dok asik nak paksa je si lelaki yangs udah terang lagi bersuluh untuk kawen. Kau hengat dengan pergi hulur fefets cikki kat weols, maka weols akan dah terus menerus takkan jadik gayah???? ***mak pon pengsan jugakkkk!

2 comments:

Shopaholic_Sinful said...

nok... sedih aku membaca kenyataan si kunyit lemari nih uols!!!!

dari KAMPUNG mana mai lemari nih uols?!!

kucai said...

who you are anfd who you chose to be its your thing, life and definitely between you & HIM. stakat nak kasik nasihat boleh laa...dok in detail describe mende nih apa kes? tak betul plak tuu. these community are human being, ada pride, ada career, did not even ask your money to feed them....kena kipau lagi adooo....haiisshhh dah takde keroje lain gamaknya!