Monday, September 28, 2009

Blogku Yang Sengal

Hi noks...mak ni baru balik dari Mesia ni hah...balik balik my blog ni still camni. Oh my datukkk! Apa ke sengalnya Google Team tak buat apa apa lagi walhal mak dah kuarkan probable link yg ado virus ke hapo ittew from my blog!

Anyway, my journey home was so-so....BUT why hah everytime these days, mak selalu duduk sebelah orang yang tak menarik????**matilaaaa!!! Betul uols...dahlah burok....mulut pun berbau..and it happened on the both sector of my AMS-KUL-AMS flight!!!! Talk about luck eh???

Oh boleh mak nak cerita sikit? KLM flight tu pun okay lah jugak..flight nak ke KL was so-so jugak; the seat was good (flight ni memang penuh dengan warga Indon nak transit di KL sebelum ke Jakarta naik KLM) and the cabin crew was quite friendly although - service lembab nak mampssss, video entertainment tak berapa nak jalan sebab "CPU panas katanya..apanamarimau ni????" and right towards the end of the flight, air kat toilet pulak kurang maka semua diminta supaya tak basuh tangan lepas guna toilet! Hellooooo puak puak Indon ni guna air dalam toilet tu buat mandi manda dan basuh baju macam diorang buat kat negara diorang kah?????

Overall my short time in Malaysia was good - jumpa cousins dan sedara mara yang dah lama tak bertemu..posing posing tak hengat dan maka of course mak pon makan jua tak hengat. Maka alhasilnya obesiti perkapasita lah mak! **meraong! Tapi takpa nooooooo, pasnih kena jaga makan balik and back to good eating habit and gym! **matilaaa diet yo-yo!

La ni mak masih penat sebab travelling..... flight nak balik ni banyak bebenor turbulence sampai mak hampir rasa nak muntssss uolsss... kalau mak asik munts dalam flight tu, sahs ah theyols hengat mak pregnansi noh??? Jgn diorang hengat bapak kepada budak dalam kandungan mak ialah pakcik hat dok sebelah mak tu lah, sebab dia burokkkkk!!!! ***mak tak relaaaaaaaaaaaaa




This is the only "lemang" I had over the duration of my stay in Malaysia hehehehehe...nan-adonyer episod lemang idop! *ops!

p/s kalau blog ni amsih lagi dok ada WARNING tu, mungkin tiba masanya mak bukak blog baru...uols tunggu naaaaaaaaaaaaaaa

4 comments:

Masy said...

ade warning la.. tp bkn blog u je yg kene Lee, blog mmber i pon sama.. hmmmm

Lee Novotny said...

ye ke?? ishhh apa laa nak jadi..mak sengal tawwww..... link "curious" pon mak dosi buangkans emua taww...:(

Izuan Kunang-Kunang said...

tu la...awat jadi lagu ni??

Anonymous said...

tapi kalo tukar blog jangan lupa bagitau blog baru ,pembaca yang setia nak membacanya,hehe

happy hari raya ;)